Τον Γιάννη Ζαμπούκη ανακοίνωσε ότι στηρίζει επίσημα για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης το Κίνημα Αλλαγής

Τον Γιάννη Ζαμπούκη ανακοίνωσε ότι στηρίζει επίσημα για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης το Κίνημα Αλλαγής

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, στηρίζει επίσημα το Κίνημα Αλλαγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Ο κ.Ζαμπούκης αποτελούσε την πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ στον Έβρο, η οποία και εγκρίθηκε με απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης, μαζί με αυτές για άλλους δήμους της χώρας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στους ακόλουθους υποψήφιους Δημάρχους:

    Για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

·         Για το Δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Καμά.

·         Για το Δήμο Κορυδαλλού, στον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη.

·       Για το Δήμο Άρτας στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη.

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση και εξέλιξη, επιβεβαιώνεται πως τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο και μάλιστα στο υψηλότερο του κόμματος, η υποψηφιότητα του Γιάννη Ζαμπούκη θεωρείται η ιδανικότερη για να υπάρξει αλλαγή και μια νέα εποχή στον δήμο της Αλεξανδρούπολης και ότι στο ΚΙΝ.ΑΛ όλοι είναι υπέρ του. Έτσι μπαίνει και ένα τέλος στους… ευσεβείς πόθους ορισμένων, για ανατροπή στην απόφαση που αναμενόταν να ληφθεί και ν’ ανακοινωθεί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει παρόμοια στήριξη προς τον κ.Ζαμπούκη και από άλλον ή και άλλους πολιτικούς χώρους, αφού  στο πρόσωπο του βλέπουν τον δήμαρχο που θα οδηγήσει την πόλη σε μια νέα εποχή. Εξάλλου όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αλλά και οι μέχρι τώρα υποψήφιοι του που έχουν ανακοινωθεί και όσοι θα ακολουθήσουν, προέρχονται από κάθε πολιτικό, κομματικό, κοινωνικό και οικονομικό χώρο, συγκροτούν έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, όπως λέει και το σύνθημα τους: “Δήμος για Όλους”.