Χρυσό Βραβείο Ποιότητας ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ – Αργυρά τα χωριάτικα λουκάνικα του και Χάλκινο το μπιφτέκι σε κορυφαία έκθεση

Χρυσό Βραβείο Ποιότητας ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ – Αργυρά τα χωριάτικα λουκάνικα του και Χάλκινο το μπιφτέκι σε κορυφαία έκθεση

Σάρωσε τα βραβεία μια Εβρίτικη επιχείρηση, η Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή από το Διδυμότειχο, στην κορυφαία έκθεση MEAT&GRILL DAYS 2018, που έγινε το Νοέμβριο στην Αθήνα. Ο φημισμένος, παραδοσιακός Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ, κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και την πρώτη θέση, τα χωριάτικα λουκάνικα του, το Ψιλό και το Χοντρό, κατέκτησαν Αργυρά Βραβεία Ποιότητας και την δεύτερη θέση και το γεμιστό Μπιφτέκι του το Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας και την τρίτη θέση.

Έτσι, μετά το βραβείο Ρεκόρ Γκίνες, ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ αναδείχθηκε πρώτος σε ποιότητα και γεύση μεταξύ δεκάδων ελληνικών προϊόντων, από την κριτική επιτροπή της 6ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων, στο πλαίσιο της έκθεσης  MEAT&GRILL DAYS 2018.

Την αξιολόγηση έκαναν καταξιωμένοι γευσιγνώστες, ειδικοί τροφίμων και chef από Ελλάδα και εξωτερικό, με τους Γερμανούς να έχουν την πλειοψηφία. Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός και τα προϊόντρα του Χρήστου Δελιντζή είχαν να αντιμετωπίσουν αυτά πολύ μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών και βιομηχανιών κρέατος από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 

Όμως τελικά… σάρωσαν και οι συγκεκριμένες τεράστιες διακρίσεις, ήρθαν να επιβραβεύσουν την καταξιωμένη εδώ και χρόνια αλλά και ραγδαία ανερχόμενη και αναπτυσσόμενη εταιρεία του νομού Έβρου, την Κρεαταγορά Χρήστου Δελιντζή, με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, την μονάδα παραγωγής κρέατος και παρασκευής των παραδοσιακών, γνήσιων και αυθεντικών προϊόντων, που έχουν πλέον ως “ναυαρχίδα” τον πολυβραβευμένο Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ.

Έτσι, μετά από τα καθημερινά βραβεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που απονέμουν στο Καβουρμά, τα χωριάτικα λουκάνικα (ψιλά και χοντρά), τα μπιφτέκια και τα άλλα κρέατα και προϊόντα οι πελάτες-καταναλωτές της Κρεαταγοράς Δελιντζή, που βρίσκεται στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), ήρθαν και καταξιωμένοι ειδικοί του χώρου να επιλέξουν προϊόντα της Θράκης, του Έβρου και του Διδυμοτείχου, ανάμεσα από δεκάδες άλλα που επίσης διαγωνίστηκαν και να τα αναδείξουν κορυφαία. 

  1. Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ Χρυσό Βραβείο Ποιότητας

  2. Λουκάνικο Χωριάτικο Νωπό Ψιλό ΔΕΛΙΝΤΖΗ Αργυρό Βραβείο Ποιότητας  

  3. Λουκάνικο Χωριάτικο Νωπό Χοντρό ΔΕΛΙΝΤΖΗ Αργυρό Βραβείο Ποιότητας

  4. Μπιφτέκι Γεμιστό ΔΕΛΙΝΤΖΗ Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας

Στην Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), βρίσκει ο πελάτης τα πάντα. Τον παραδοσιακό, θρακιώτικο Καβουρμά που μπήκε πρόσφατα στα Ρεκόρ Γκίνες, χωριάτικα λουκάνικα ασύγκριτης ποιότητας, φρέσκα, γνήσια κρέατα, ξεχωριστές γεύσεις και όλα αυτά με σεβασμό στην παράδοση, αφού από το 1980, φέρνει στο τραπέζι μας εξαιρετικής ποιότητας κρέατα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*