Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παραιτήθηκε πριν λίγο ο Στάθης Γιαμουρίδης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Συκοράχης

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παραιτήθηκε πριν λίγο ο Στάθης Γιαμουρίδης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Συκοράχης

Νέα αποχώρηση από την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αφού ο Πρόεδρς της Τοπικής Κοινότητας Συκοράχης Στάθηκς Γιαμουρίδης με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κώστα Γκοτσίδη ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται για μια σειρά λόγους τους οποίους και αναφέρει. 

Λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας, ο κ.Λαμπάκης βλέπει ένα ακόμα βασικό στέλεχος της δημοτικής του παράταξης να αποχωρεί κατηγορώντας την δημοτική αρχή για λάθη, παραλείψεις, αδιαφορία και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και να ακολουθεί τον δρόμο των Βαγγέλη Μυτιληνού, Ελένης Ιντζεπελίδου και Όλγας Βρετοπούλου. Ο κ.Γιαμουρίδης, όπως και οι άλλοι τρεις, είχε φέρει στην παράταξη Λαμπάκη αρκετούς ψήφους.

Η επιστολή του Στάθη Γιαμουρίδη αναφέρει΅:

Προς: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

κ. Κώστα Γκοτσίδη

Κοινοποίηση: Δημοτική Παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”

κ. Ευάγγελο Λαμπάκη

Αλεξανδρούπολη 13/12/2018

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Με την επιστολή μου,  σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από μέλος της παράταξης “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”.

Ανέλαβα από την αρχή της θητείας μας,  μια σειρά ευθυνών απέναντι στους συμπολίτες μου στην περιοχή της Συκοράχης. Δεσμεύτηκα απέναντι τους να αγωνιστώ  για να βελτιώσουμε κάποιες υποδομές έστω και με  υποτυπώδεις παρεμβάσεις στην περιοχή μας,  όπως βελτιώσεις στην αγροτική οδοποιία, μικρής έκτασης  ασφαλτοστρώσεις που θα βοηθούσαν στις ασφαλείς μετακινήσεις των κατοίκων καθώς και κάποια μικρά έργα στον τομέα πρασίνου όπως π.χ στην παιδική χαρά του οικισμού.

Στις διαρκείς διεκδικήσεις μου,  εισέπραττα  αρχικά υποσχέσεις χωρίς υλοποίηση που στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε εμπαιγμό, αδιαφορία και εγκατάλειψη.

Οι κατα καιρούς  παρακλήσεις και απαιτήσεις μου έπαιρναν ως απάντηση προσωπικές επιθέσεις, απειλές και κακοχαρακτηρισμούς για τα φιλοζωικά μου αισθήματα και για την γνωστή μου ευαισθησία απέναντι σε δεκάδες αδέσποτα που συντηρώ με προσωπικά έξοδα και επένδυση χρόνου.

Οι 2-3 παρεμβάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μου ήταν για το Θεαθήναι και χαρακτηρίστηκαν από κακοτεχνίες και λανθασμένες επιλογές.

Το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες που μας εμπιστεύτηκαν είναι μεγάλο και δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να πορεύομαι μαζί με την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”

Στάθης Γιαμουρίδης