Τα σοβαρά προβλήματα της Σαγήνης εξέθεσαν οι κάτοικοι στην υποψήφια δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου

Τα σοβαρά προβλήματα της Σαγήνης εξέθεσαν οι κάτοικοι στην υποψήφια δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου

Στη Σαγήνη βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, αρχίζοντας τον δεύτερο κύκλο της επικοινωνίας με τους δημότες σε γειτονιές αλλά και χωριά.  


Στη συζήτηση που έγινε, οι κάτοικοι εξέθεσαν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν και παραμένουν άλυτα από την δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη.
Ειπώθηκε καταρχάς ότι όσον αφορά τη νότια είσοδο της πόλης, είναι αναγκαίο να διεκδικηθεί και να κατασκευασθεί ανισόπεδος κόμβος, αντί του επικίνδυνου ισόπεδου κόμβου που σήμερα υπάρχει.

Να γίνουν παρεμβάσεις για τη σωστή διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τέρμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως και να γίνει ανάπλαση όλης αυτής της περιοχής εισόδου στην πόλη, διότι αποτελεί την πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς όταν την επισκέπτεται.


Τονίστηκε η έλλειψη σχεδιασμού και παρεμβάσεων στη συνοικία για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων, γεγονός που έχει οδηγήσει επανειλημμένα σε καταστροφές περιουσιών.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη παρεμβάσεων στο εσωτερικό δίκτυο της συνοικίας αλλά και στα πεζοδρόμια, τα οποία χρειάζονται ανανέωση και εκσυγχρονισμό.
Μεγάλα προβλήματα επίσης αποτελούν για τους αγρότες η κακή αγροτική οδοποιία στον κάμπο της Σαγήνης και η ελλιπής συντήρηση των αναχωμάτων του Έβρου.
Σοβαρά τέλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας, έλλειψη σωστού φωτισμού, καθαριότητας, διαχείρισης του πρασίνου.


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η κ.Γκουγκουσκίδου: “Προβλήματα που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Σαγήνης και πανομοιότυπα τους έχουμε συναντήσει παντού, σε όλα τα χωριά και τις γειτονιές του Δήμου.
Η ανυπαρξία του κου Μαυρίδη και της δημοτικής αρχής γιγαντώνουν τα προβλήματα.
Τώρα χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που θα σχεδιάσει και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες μας”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*