Κρεμασμένη σε δέντρο στο χωριό Χειμώνιο, βρέθηκε η αγνοούμενη εδώ και 3 μήνες Σύρμω Κανλίδου

Κρεμασμένη σε δέντρο στο χωριό Χειμώνιο, βρέθηκε η αγνοούμενη εδώ και 3 μήνες Σύρμω Κανλίδου

Με την τραγικότερη κατάληξη φαίνεται ότι κλείνει η αναζήτηση εδώ και τρεις μήνες, της αγνοούμενης Σύρμως Κανλίδου από το χωριό Πύργος Ορεστιάδας, αφού βρέθηκε πριν τρεις ώρες περίπου νεκρή στο χωριό Χειμώνιο Ορεστιάδας και μάλιστα κρεμασμένη σε δέντρο.

Η 60χρονη ήταν αγνοούμενη από τις 11 Σεπτεμβρίου 2018 που εξαφανίστηκε, όταν πήγε στην Ορεστιάδα για να επισκεφθεί το Επαγγελματικό Λύκειο στο οποίο δούλευε επί πολλά χρόνια ως καθαρίστρια και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Είχε εκδοθεί  σχεδόν αμέσως Silver Alert (Γραμμή Ζωής), αλλά οι έρευνες της αστυνομίας όλο αυτό το διάστημα και των οικείων της, δεν είχαν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Μάλιστα η κόρη και ο γαμπρός της είχαν εμφανιστεί την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ” και με την παρουσία τους στο στούντιο είχαν απευθύνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Δυστυχώς η κατάληξη ήταν η πιο τραγική, αφού βρέθηκε νεκρή και ήδη η σορός της μεταφέρεται στον Αλεξανδρούπολη για νεκροψία-νεκροτομή από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Γιατί μπορεί να βρέθηκε απαγχωνισμένη, αλλά τίποτα δεν μπορεί φυσικά να αποκλειστεί.