Ο Εβρίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου θα υποδυθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά;

Ο Εβρίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου θα υποδυθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά;

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφέρει ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς το βιβλίο «Ανίκητοι Ηττημένοι» του Γιάνη Βαρουφάκη. Το βιβλίο αναφέρεται στο «παρασκήνιο» του πρώτου εξαμήνου του 2015, όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης μετείχε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έως την επαύριον του δημοψηφίσματος του Ιουλίου και στο πώς γεννήθηκε το Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη, το DiEM25 και ο συμπατρώτης μας καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου από το Θούριο Ορεστιάδας, προορίζεται για τον ρόλο του Βαρουφάκη. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ για το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό του σκηνοθέτη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Στο όνομα του ηθοποιού, μεταφραστή και σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου φαίνεται να κλείνει ο Κώστας Γαβράς για το ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιωάννας Κλεφτογιάννη στο Έθνος.

Ο Γιάνης Στάνκογλου ρωτήθηκε για αυτό από τους δημοσιογράφους για το ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, παρά παρέπεμψε στον Κώστα Γαβρά…

«No comments. Ό,τι θέλετε από τον Κώστα Γαβρά. Δεν μιλάω», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου.

Πηγή: zappit.gr