Πέθανε την ημέρα της εξαφάνισης η Σύρμω Κανλίδου. Ήταν κρεμασμένη επί 3 μήνες. Τι έδειξε η νεκροψία

Πέθανε την ημέρα της εξαφάνισης η Σύρμω Κανλίδου. Ήταν κρεμασμένη επί 3 μήνες. Τι έδειξε η νεκροψία

Από τις 11 Σεπτεμβρίου που εξαφανίστηκε απ’ το χωριό της Πύργος Ορεστιάδας, πέθανε η αγνοούμενη επί τρεις μήνες Σύρμω Κανλίδου, που βρέθηκε χθες απαγχoνισμένη σε δύσβατη περιοχή του χωριού Χειμώνιο, απ’ όπου και καταγόταν.

Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, στο σώμα της 60χρονης γυναίκας που βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αφού δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να άφηνε έστω και ελάχιστες υποψίες για εγκληματική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι η αγνοούμενη για περισσότερους από 3 μήνες άτυχη ηλικιωμένη, βρισκόταν στο δέντρο κρεμασμένη όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να την εντοπίσει κανείς. Ούτε η αστυνομία που μετά τις καταγγελίες των συγγενών της για εξαφάνιση την αναζητούσε και μάλιστα είχε εκδώσει σχεδόν αμέσως Silver Alert (Γραμμή Ζωής), ούτε οι συγγενείς και φίλοι που επίσης την έψαχναν, ούτε κάποιος κάτοικος του Χειμωνίου.

Σίγουρα προκαλεί εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός, αφού εξαφανίστηκε όταν πήγε στην Ορεστιάδα για να επισκεφθεί το Επαγγελματικό Λύκειο στο οποίο δούλευε επί πολλά χρόνια ως καθαρίστρια και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Τότε υπήρξε μάλιστα και μαρτυρία από οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται να μετέφερε την Σύρμω Κανλίδου το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου από την Ορεστιάδα στο Χειμώνιο. Το χωριό καταγωγής της. Είναι δυνατόν 3 μήνες τώρα η αστυνομία να μην “χτένισε” την συγκεκριμένη περιοχή; Όσο δύσβατο και με πυκνή βλάστηση να είναι το σημείο που επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή της, τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και όταν λόγω σήψης άρχισε να μυρίζει έντονα, κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό;

-Κρεμασμένη σε δέντρο στο χωριό Χειμώνιο, βρέθηκε η αγνοούμενη εδώ και 3 μήνες Σύρμω Κανλίδου

Ένα σχόλιο

  1. Οι τοπικοί αστυνόμοι είναι σαΐνια…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*