Η ατάκα Μητσοτάκη για εκλογή 13 Περιφερειαρχών και το πλάνο στον… Χρήστο Μέτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα Μητσοτάκη για εκλογή 13 Περιφερειαρχών και το πλάνο στον… Χρήστο Μέτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του χθες στην έναρξη του 12ου συνεδρίου, αναφέρθηκε και στις Περιφερειακές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Στην ζωντανή μετάδοση μάλιστα, συνέβη κάτι που αφορά την… πολύπαθη, όσον αφορά τις υποψηφιότητες, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα, όταν ο κ.Μητσοτάκης είπε: “Και ναι, προσδοκούμε να έχουμε 13 αιρετούς εκλεγμένους Περιφερειάρχες που θα εκλεγούν με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας”, αμέσως το πλάνο του σκηνοθέτη της ομιλίας “καρφώθηκε” στο νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο. Υποψήφιο εκ νέου με την επίσημη στήριξη της Ν.Δ, που καθόταν δίπλα στον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος χειροκρότησε έντονα την συγκεκριμένη ατάκα του Προέδρου του.

Στην αίθουσα υπήρχαν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά το πλάνο που επέλεξε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μετάδοσης, ο οποίος ως γνωστόν είναι της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αυτό του Χρήστου Μέτιου που έχει ήδη απέναντι του δυο “αντάρτες” απ’ τον ίδιο κομματικό χώρο. Τον Δημήτρη Πέτροβιτς (που παρέστη στο συνέδριο κανονικά πάντως) και τον Τάκη Τοψίδη. Μάλλον για… μήνυμα που έστειλε σε όσους από τη Ν.Δ αμφισβητούν αυτή την στήριξη στον κ.Μέτιο βλέπω το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ