Αλεξανδρούπολη: Ανήκει σε Αντιδήμαρχο το αυτοκίνητο που πάρκαρε παράνομα και έκλεισε ράμπα ΑΜΕΑ;

Αλεξανδρούπολη: Ανήκει σε Αντιδήμαρχο το αυτοκίνητο που πάρκαρε παράνομα και έκλεισε ράμπα ΑΜΕΑ;

Μπροστά σε ράμπα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, την οποία έκλεισε και δεν μπορούσε φυσικά να την χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ΑΜΕΑ, πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητο του σε κεντρικό σημείο της Αλεξανδρούπολης, κάποιος από τους Αντιδημάρχους της πόλης, σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στο Evros-news.gr.

Συγκεκριμένα, τις φωτογραφίες μας έστειλε συγγενής ατόμου ΑΜΕΑ, που είδε το αυτοκίνητο, μάρκας Volkswagen Passat παρκαρισμένο επί πολύ ώρα σε αυτό το σημείο, πάνω στην στροφή, να έχει κλείσει την ειδική ράμπα εξυπηρέτησης και φυσικά να είναι απαγορευτικό σε πρόσβαση το συγκεκριμένο σημείο. Όπως μάλιστα μας κατήγγειλε, το Ι.Χ ανήκει σε Αντιδήμαρχο και έμεινε εκεί για αρκετή ώρα.

Μπορεί ορισμένοι να υποστηρίξουν, ότι δυστυχώς το φαινόμενο αυτό είναι συνηθισμένο και συμβαίνει συχνά όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη και τις υπόλοιπες πόλεις του Έβρου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα ότι δεν θα γίνουμε… ντετέκτιβ με ένα κινητό στο χέρι, να φωτογραφίζουμε όποιον κάνει μια παράβαση. Μπορεί και να έχουν δίκιο, αλλά δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για κάτι απαράδεκτο και κυρίως ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για θεσμικούς εκπροσώπους, οι οποίοι θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παρόμοια ευαίσθητα ζητήματα.

Να θυμίσουμε απλά, ότι είχε δημιουργηθεί ζήτημα πριν λίγο καιρό, με τις καταγγελίες και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη, για το παράνομο διπλοπαρκάρισμα και μάλιστα κόντρα σε μονόδρομο, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη. Τότε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης τον… κάλυψε απόλυτα, ενώ ο κ.Παντελίδης αντί να ζητήσει μια γενναία συγνώμη για ένα ανθρώπινο λάθος της στιγμής, άρχισε να ψάχνει αστείες δικαιολογίες και παράλληλα να απειλεί με μηνύσεις.

-Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ.Παντελίδη για δπλό παράνομο παρκάρισμα ο Παύλος Μιχαηλίδης

Αν αποδειχθεί ότι το νέο περιστατικό αφορά Αντιδήμαρχο του δήμου Αλεξανδρούπολης, σημαίνει ότι εκείνο το περιστατικό δεν… συνέτισε τους υπόλοιπους, ίσως λόγω της απαράδεκτης στάσης του δημάρχου κ.Λαμπάκη αλλά και του Αντιδημάρχου του κ.Παντελίδη, που αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη απ’ τους πολίτες… ζητούσαν και τα ρέστα.

Μακάρι λοιπόν το Volkswagen Passat να μην ανήκει σε κανέναν Αντιδήμαρχο, όπως μας καταγγέλθηκε. Εμείς ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ο αριθμός κυκλοφορίας είναι στη διάθεση μας) και ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα την δημοσιεύσουμε. Άλλωστε ΧΡΗΣΤΟΥγεννα (με ήττα νομίζω γράφεται) έρχονται, γιορτινές ημέρες αγάπης που γιορτάζει και ο Χρήστος με την Χριστίνα, να μην χαλάμε τις καρδιές μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*