Ανακοινώνει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής τους υποψήφιους βουλευτές Έβρου. Οι δυο γυναίκες

Ανακοινώνει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής τους υποψήφιους βουλευτές Έβρου. Οι δυο γυναίκες

Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών Έβρου που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγη ώρα σε κεντρικό επίπεδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σίγουροι είναι οι τέσσερις άνδρες και συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Γιώργος Ντόλιος, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, ο Λευτέρης Χαμαλίδης απ’ την Ορεστιάδα και ο προερχόμενος απ’ την ΔΗΜΑΡ Στέλιος Παναγούτσος.

Όπως μάθαμε από τα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ στην Αθήνα και συγκεκριμένα από κορυφαίο στέλεχος που έχει αρμοδιότητα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, η μία από τις δύο γυναίκες που προορίζονταν για το ψηφοδέλτιο, η Κατερίνα Μπέρδου, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να μην συμπεριληφθεί τελικά. Στην Αλεξανδρούπολη πάντως ακούγεται ότι υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφια με το νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και πρόκειται για ένα από τα ονόματα που θα ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη. Οπότε το Κίνημα Αλλαγής αναζητεί δυο γυναίκες για υποψήφιες στις επόμενες εθνικές εκλογές, η μία έχει βρεθεί και απομένουν απλά κάποια διαδικαστικά θέματα για να συμφωνήσει και ν’ ανακοινωθεί.

Τέλος, όσον αφορά τον Σταύρο Βαβία ο ίδιος και το περιβάλλον του διαδίδουν ότι αρνήθηκε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, επειδή θέλει να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Τάκη Τοψίδη. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, αφού επιθυμούσε διακαώς (σαν τρελός κατά την λαϊκή έκφραση), να είναι σε μια από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου του ΚΙΝ.ΑΛ στις εθνικές εκλογές, αλλά “κόπηκε”. Αν μάλιστα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Τοψίδη, κόντρα στον επίσημο υποψήφιο του Κινήματος Αλλαγής, τον Κώστα Σιμιτσή, τότε μπορεί να διαγραφεί  απ’ το ΚΙΝ.ΑΛ, αφού είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.