Χωρίς ντροπή ο Σπίρτζης που κατάργησε την απαλλαγή απ’ τα διόδια των Εβριτών: “Το ΤΑΙΠΕΔ φταίει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς ντροπή ο Σπίρτζης που κατάργησε την απαλλαγή απ’ τα διόδια των Εβριτών: “Το ΤΑΙΠΕΔ φταίει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας δουλεύει εν ψυχρώ ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, αφού υπέγραψε (μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο) την ΚΥΑ που καταργεί από 1 Ιανουαρίου 2019 την απαλλαγή των Εβριτών και των άλλων μόνιμων κατοίκων απ’ την καταβολή διοδίων στην Μέστη και τώρα δηλώνει πως δεν φταίει αυτός, αλλά το… ΤΑΙΠΕΔ.

Είναι μάλιστα τόσο αδίστακτος και προκλητικός ο πρώην Πασόκος και νυν Συριζαίος υπουργός, που χωρίς ίχνος ντροπής, τόνισε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για το θέμα των κινητοποιήσεων που σκέφτονται οι φορείς της περιοχής ως αντίδραση για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ότι το υπουργείο είναι στο… πλευρό τους!!! Μάλιστα δήλωσε υπερήφανος για τον περίπου ένα χρόνο που κράτησε η απαλλαγή και επεσήμανε ότι: “Το ΤΑΙΠΕΔ έχει κρατήσει την απαλλαγή για τους ΑΜΕΑ και τους άνεργους. Κάτι είναι και αυτό.  Σημαντικό σίγουρα. Καλό θα είναι, από τους πολίτες και τους φορείς της Θράκης να ζητηθεί και με την δική μας βοήθεια, στο μοντέλο της Εγνατίας να διατηρηθούν οι απαλλαγές που ίσχυαν μέχρι σήμερα για τις μετακινήσεις που αφορούν τους Εβρίτες, τους κατοίκους της Ροδόπης και της Ξάνθης και των άλλων περιοχών. Αυτό όμως πρέπει να το συζητήσετε με το ΤΑΙΠΕΔ”.

Ο υπουργός που κατάργησε με δική του υπογραφή την απαλλαγή, μας λέει λοιπόν ότι θα είναι στο πλευρό των Εβριτών και των άλλων Θρακιωτών, ώστε να διαμαρτυρηθούν εναντίον της απόφασης να μην ισχύουν πλέον οι δωρεάν μετακινήσεις, που αυτός… κατάργησε. Και προτρέπει να το συζητήσουν οι Εβρίτες και υπόλοιποι Θρακιώτες με το ΤΑΙΠΕΔ, του οποίου την διοίκηση, όπως και της Εγνατίας Οδού, διορίζει η Κυβέρνηση του. Ο άνθρωπος, όπως και οι άλλοι στην Κυβέρνηση, δεν έχουν τσίπα και ίχνος ντροπής τελικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*