Κίνηση να ενωθούν σε συνδυασμό με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ Καίσας, Λαζόπουλος, Φραγκούλης Δούκας

Κίνηση να ενωθούν σε συνδυασμό με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ Καίσας, Λαζόπουλος, Φραγκούλης Δούκας

Μια νέα κίνηση και προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες για τον δήμο Αλεξανδρούπολης και οι διεργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου ενωθούν σε έναν συνδυασμό που θα εξασφαλίσει μάλιστα και την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο φαρμακοποιός Γιώργος Καίσας, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΓ Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Λαζόπουλος και ο Φραγκούλης Δούκας.

Οι δυο τελευταίοι φαίνεται πως το φέρουν… βαρέως, που απορρίφθηκαν οι περιπτώσεις τους από τη νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής Έβρου, όπου μετείχαν στην διαδικασία επιλογής και προτιμήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης ο οποίος εξασφάλισε και την επίσημη πλέον στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Έτσι οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν “ανοιχτή γραμμή” με τον κ.Καίσα, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει επιθυμία και πρόθεση να διεκδικήσει την δημοτική αρχή. Υπέρ της συγκεκριμένης περίπτωσης, φαίνεται να είναι μάλιστα και ένα από τα δυο ‘στρατόπεδα” του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, με επικεφαλής τον Μενέλαο Μαλτέζο που δεν θέλει τελικά να είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος και μαζί τον Σπύρο Δέδογλου.

Αρχική επιλογή ήταν ο φαρμοκοποιός Γιώργος Καίσας, αλλά αυτός μετά από επαφές πρότεινε τον κ.Λαζόπουλο, το όνομα του οποίου ακούστηκε και ως πιθανός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Βαγγέλη Λαμπάκη και μάλιστα ορισμένοι επέμεναν πως μπορεί να και ανακοινωθεί απόψε από την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες”. Ο ίδιος πάντως τηλεφωνεί τελευταία σε διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του…  βαθέως ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκει και χάρη στο οποίο είχε διοριστεί Πρόεδρος στο ΠΓΝΑλεξανδρούπολης και τους προτείνει να συστρατευθούν με την συγκεκιριμένη κίνηση που ετοιμάζεται.

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η εξέλιξη και της συγκεκριμένης προσπάθειας, αφού κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμα και να βρεθούν δίπλα της και κάποια από τα “ορφανά” του Βαγγέλη Ρούφου, ο οποίος αποχώρησε απ’ την προεκλογική “μάχη” πριν καν την αρχίσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*