Απάντηση Βενετίδη σε Σπίρτζη: Εγώ θα ψηφίσω… ΣΥΡΙΖΑ αν ο υπουργός…

Απάντηση Βενετίδη σε Σπίρτζη: Εγώ θα ψηφίσω… ΣΥΡΙΖΑ αν ο υπουργός…

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος κατηγόρησε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους χειρισμούς της για το κλείσιμο των αναχωμάτων, δίνει μέσω του Evros-news.gr ο Κώστας Βενετίδης.

Με τον δικό του μοναδικό, ντόμπρο τρόπο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τονίζει: “Δίνουμε στον κ.Σπίρτζη πίσω τα περίπου 4 εκατ. ευρώ που διαλαλεί ότι  έδωσε στην Περιφέρεια για το θέμα των αναχωμάτων. Να πάρει τους 5 καλύτερους Μηχανικούς που έχει στο υπουργείο του ή στην Ελλάδα γενικότερα, να ακολουθήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του δικού του νόμου 44/12 και αν καταφέρει να φτιάξει τα αναχώματα νωρίτερα απ’ όσο εμείς, τότε εγώ θα ψηφίσω… ΣΥΡΙΖΑ“, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενετίδης.

Θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι ο ίδιος ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, όπως και ο Αντιθπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικά, προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να ξεπεράσουν τις γνωστές γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και αγκυλώσεις, μήπως επιτέλους ξεκινήσουν τα έργα κλεισίματος των αναχωμάτων. Γι’ αυτό και χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη υπερβολή ότι θα… ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν η συχνή παρέα τον τελευταίο καιρό με την βουλευτή Νατάσα Γκαρά(όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, αλλά και το γεγονός ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο ανήκει έδωσε την επίσημη στήριξη για την Περιφέρεια στον Χρήστο Μέτιο, τον έχει επηρεάσει (χιούμορ κάνουμε).