ΒΙΝΤΕΟ: Χιονίζει σε κεντρικό και βόρειο τμήμα του Έβρου – Που θα είναι αύριο κλειστά τα σχολεία

ΒΙΝΤΕΟ: Χιονίζει σε κεντρικό και βόρειο τμήμα του Έβρου – Που θα είναι αύριο κλειστά τα σχολεία

Συνεχίζει να πέφτει χιόνι, έστω και αν μέχρι πριν λίγη ώρα αυτό δεν συνέβαινε με πολύ μεγάλη ένταση, στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νομού Έβρου και συγκεκριμένα στους δήμους Σουφλίου(στο ορεινό τμήμα του), Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

Ιδιαίτερα στον δρόμο Αισύμης-Δερείου-Μεταξάδων, το χιόνι είναι αρκετό από τις απογευματινές ώρες, αν και οι δρόμοι δεν έχουν κλείσει. Χρειάζεται όμως τεράστια προσοχή το βράδυ και αύριο τις πρωινές ώρες, αφού οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν και θα υπάρχει ισχυρός παγετός.

Το βίντεο του Παναγιώτη Καμπουρούδη είναι από το απόγευμα και βλέπετε την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τα ίδια συμβαίνουν και το βράδυ, με τους οδηγούς να χρειάζεται κατά την οδήγηση τους να είναι πολύ προσεκτικοί, προκειμένου να μην φύγει το αυτοκίνητο από την πορεία του, μια και το βράδυ τα πράγματα είναι χειρότερα λόγω και του παγετού.

Σε ετοιμότητα ❄ ❄ ?

Gepostet von Δημήτρης Θεοχαρίδης am Dienstag, 18. Dezember 2018

Κλειστά σχολεία αύριο στο δήμο Σουφλίου

εκτός της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγη ώρα, τα σχολεία στον δήμο Σουφλίου θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη κλειστά λόγω κυρίως του ισχυρού παγετού που δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στις μετακινήσεις των μαθητών και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών. Όμως στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, αφού εκεί ούτε χιόνι υπάρχει, ούτε το πρόβλημα στις άλλες περιοχές.

Όσον αφορά τους δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάποια απόφαση από τους δημάρχους Παρασκευά Πατσουρίδη και Βασίλη Μαυρίδη, άρα με τα ως τώρα δεδομένα θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο τα σχολεία.