Εισαγγελική παρέμβαση για την οδό Κύπρου – Διέταξε προκαταρκτική εξέταση – Κλήθηκε ήδη για εξηγήσεις ο Γ.Κουκουράβας

Εισαγγελική παρέμβαση για την οδό Κύπρου – Διέταξε προκαταρκτική εξέταση – Κλήθηκε ήδη για εξηγήσεις ο Γ.Κουκουράβας

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν όσα έγιναν στο θέμα πεζοδρόμησης της περιβόητης οδού Κύπρου, αφού με βάση τα δημοσιεύματα του Evros-news.gr για το συγκεκριμένο θέμα, ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας, κλήθηκε ήδη για εξηγήσεις ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπγρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, ο οποίος είναι καθ ύλην αρμόδιος και χειρίστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα. Μπορεί τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης προσωπικά, να υποστήριζαν στα διάφορα δημοτικά συμβούλια ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα είχαν επιτεθεί στο Evros-news.gr με επίσημη ανακοίνωση τους, αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

-Πεζοδρόμηση οδού Κύπρου: Τσιμέντωσαν τους κυβόλιθους και τώρα προσπαθούν να καλύψουν το “έγκλημα” μέσω δημοτικού συμβουλίου

Η τσιμέντωση των κυβόλιθων, αν και στην αρχική μελέτη δεν προβλέπονταν κάτι τέτοιο, οι χειρισμοί στη συνέχεια από τον κ.Κουκουράβα, αλλά και ορισμένες ακόμα ενέργειες και χειρισμοί, έφεραν την παρέμβαση του Εισαγγελέα και όπως επισημάναμε ήδη έδωσε εξηγήσεις για την υπόθεση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν κλήθηκε άλλος αρμόδιος ή έχων ευθύνη ηια τα έργα πεζοδρόμησης στην οδό Κύπρου, προκειμένου να κάνει το ίδιο. Όπως για παράδειγμα η επιβλέπουσα του έργου, η οποία αν και απουσίαζε στο ξεκίνημα του, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Γιώργος Κουκουράβας στο δημοτικό συμβούλιο, υπέγραψε στη συνέχεια για να προχωρήσει η πληρωμή του εργολάβου, βρίσκοντας τα όλα καλώς καμωμένα.

Το Evros-news.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα της οδού Κύπρου, η πεζοδρόμηση της οποίας τόσο μεγάλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει από την πλέιοψηφία των Αλεξανδρουπολιτών, αλλά ο εγωισμός και το πείσμα του κ.Λαμπάκη κόντρα σε όλους και όλα, επικράτησε τελικά.

-ΜΠΑΧΑΛΟ στην Κύπρου: Τσιμέντωσαν τους τσιμεντένιους κιβόλιθους, κόντρα στη σύμβαση και τις διαβεβαιώσεις Λαμπάκη

-ΒΙΝΤΕΟ: Διάψευση-χαστούκι Κουκουράβα σε Λαμπάκη για οδό Κύπρου: Κανένα ιστορικό ενδιαφέρον οι κυβόλιθοι

Καλό θα ήταν λοιπόν, στην αποψινή εκδήλωση της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες”, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης στον απολογισμό που θα κάνει για το έργο του, να πάρει θέση για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και την εντολή του Εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση.