Χιονισμένος ο Έβρος σε κεντρικό και βόρειο τμήμα. Κανονικά οι μετακινήσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή (video)

Χιονισμένος ο Έβρος σε κεντρικό και βόρειο τμήμα. Κανονικά οι μετακινήσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή (video)

Χιονισμένος από χθες το βράδυ είναι ο νομός Έβρου στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του, αφού στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και ο Ορεστιάδας το χιόνι, έστω και αν δεν είναι σε μεγάλες ποσότητες, έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Οι μετακινήσεις γίνονται βέβαια κανονικά, αφού οι δρόμοι τόσο σε εθνικό όσο και σε επαρχιακό δίκτυο παραμένουν ανοικτοί, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει παγετός και γλιστράει επικίνδυνα.

Αφού θέλεις δήμαρχε τα σχολεία ανοιχτά πρέπει να βγάλεις τις αλατιέρες από το πρωί !!!

Gepostet von Vagios Chatziloydis am Dienstag, 18. Dezember 2018

Εκνευρισμένοι οι γονείς από την έλλειψη ενημέρωσης

των δήμων Ορεστιάδας, Σουφλίου για τα σχολεία

Όσον αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, με εξαίρεση τον δήμο Σουφλίου όπου παρέμειναν κλειστά με απόφαση του δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού, αλλά και εκεί στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού λειτουργούν μια και δεν υπάρχει πρόβλημα χιονιού (όπως και στο δήμο Αλεξανδρούπολης), τόσο στην Ορεστιάδα όσο και στο Διδυμότειχο λειτουργούν κανονικά.

Πάντως υπάρχει έντονος και δικαιολογημένος εκνευρισμός από τους γονείς, αφού τόσο ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης όσο και ο συνάδερφος του στο Διδυμότειχο Παρασκευάς Πατσουρίδης, δεν φρόντισαν με κάποια ανακοίνωση τους τόσο χθες το βράδυ όσο και σήμερα το πρωί μέσω των κοινωνικών δικτύων (facebook), να ενημερώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Το συγκεκριμένο γεγονός επεσήμανε μάλιστα και η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, που σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό το συγκεκριμένο γεγονός.