ΤΙΕΔΑ: Οριακά, με στήριξη συμβούλων της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α “πέρασε” η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 65.000 ευρώ

ΤΙΕΔΑ: Οριακά, με στήριξη συμβούλων της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α “πέρασε” η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 65.000 ευρώ

Με την στήριξη της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α του Παύλου Μιχαηλίδη και μάλιστα πολύ οριακά, “πέρασε” τελικά η αύξηση κατά 65.000 του μετοχικού κεφαλαίου της δημοτικής επιχείρησης ΤΙΕΔΑ του δήμου Αλεξανδρούπολης, κατά το δημοτικό συμβούλιο της 12ης Δεκεμβρίου.

Για να γίνει δεκτή η αύξηση που θα καλυφθεί από τον δήμο Αλεξανδρούπολης και θα δώσει οικονομική “ανάσα” στην ΤΙΕΔΑ η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, απαιτούνταν να ψηφίσουν υπέρ 21 παρόντες σύμβουλοι. Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, χρειάστηκε να… βάλουν πλάτη δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Παύλου Μιχαηλίδη, ο οποίος πάντως απουσίαζε απ΄την συγκεκριμένη συνεδρίαση. Υπέρ ψήφισαν ο Νίκος Ρηγόπουλος και ο Κυριάκος Αραμπατζής και τελικά εγκρίθηκε το συγκεκριμένο αίτημα. Αντίθετα, ο άλλος δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑ.Σ.Α Γιάννης Καρυπίδης ψήφισε λευκό, όπως και οι Γουμενίδης, Θυμνιανίδης, ενώ απουσίασε η Ελένη Ιντζεπελίδου αν και βρισκόταν αρχικά στη συνεδρίαση.

Αν οι Ρηγόπουλος, Αραμπατζής δεν ψήφιζαν, με τους υπόλοιπους 19 δημοτικούς συμβούλους, ανάμεσα τους και ο ανεξάρτητος Βαγγέλης Μυτιληνός, θα απορρίπτονταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία όπως τόνισε ο Πρόεδροςτης ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, έπρεπε να γίνει προκειμένου να κατασκευαστούν τα σκίαστρα και κάποια ακόμη πράγματα στο δημοτικό κάμπινγκ που έχουν κριθεί απαραίτητα. Σίγουρα πάντως τίθεται ένα θέμα για την δημοτική παράταξη του Παύλου Μιχαηλίδη, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, με την διαφοροποίηση αυτή των δύο  συνεργατών του, οι οποίοι στήριξαν την δημοτική αρχή και αποτέλεσαν τα… δεκανίκια ώστε να “περάσει” οριακά η συγκεκριμένη απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΙΕΔΑ