Λαμπάκης: Οι γονείς μου λένε σε εκτιμούμε γιατί έχεις αναπλάσει παιδικές χαρές (ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο)

Λαμπάκης: Οι γονείς μου λένε σε εκτιμούμε γιατί έχεις αναπλάσει παιδικές χαρές (ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο)

Στην μιάμιση ώρα που είχε διάρκεια η ομιλία-απολογισμός του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, είπε πολλά ψέματα και ανακρίβειες. Γιατί η πραγματικότητα και η αλήθεια τον διαψεύδουν, όσο και αν προσπάθησε, με το γνωστό πομπώδες ύφος του, να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κ.Λαμπάκη, αποδεικνύονται και από το βίντεο που παρουσιάζει το Evros-news.gr και αφορά την φοβερή ατάκα που είπε: “Έρχονται και με συναντάν ή πηγαίνω εγώ στα πάρκα και στις παιδικές χαρές και συναντάω γονείς οι οποίοι μου λεν: Δήμαρχε σε εκτιμούμε για έναν και μοναδικό λόγο εμείς που έχουμε μικρά παιδιά. Γιατί έχεις αναπλάσει ένα σωρό πάρκα και έχεις βάλει παιδικές χαρές. Για μας αυτό είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει για τα μικρά μας παιδιά”.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από τις παιδικές χαρές της Παλαγίας και της Νίψας, η πραγματικότητα διαψεύδει παταγωδώς τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Ούτε ανάπλαση των παιδικών χαρών, ούτε έστω μια μικρή επιδιόρθωση των επικίνδυνων οργάνων που μπορεί να τραυματίσουν τα παιδάκια”.

Πάντως και αυτοί οι γονείς αχάριστοι. Ακούς εκεί να εκτιμούν για έναν μόνο λόγο τον δήμαρχο της καλύτερης δημοτικής αρχής στην Ελλάδα; Τόσα έργα έχει κάνει. Δεν ντρέπονται;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*