Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη και επίσκεψη στο Σύλλογο “Άγιος Βασίλειος”

Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης: Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη και επίσκεψη στο Σύλλογο “Άγιος Βασίλειος”

Την πρώτη επίσημη συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης  Παναγιώτη Καρτάλη, είχε χθες 20 Δεκεμβρίου το Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: “Στον νέο Αστυνομικό  Διευθυντή, ευχηθήκαμε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης καθώς και για τις χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή των υπηρεσιών. Προβλήματα τα οποία οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή του σχεδίου «ΠΕΡΣΕΑΣ». Αναφερθήκαμε ειδικότερα στις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο βελτίωσης αυτών, καθώς και στην πιστή εφαρμογή όλων των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν το χρόνο εργασίας αλλά και τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής των συναδέλφων μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, καθότι προϋπήρχε μέλος της Αστυνομικής οικογένειας της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και ενεργός συνδικαλιστής,  ήταν ήδη κατατοπισμένος για όλα τα ζητήματα και αναγνωρίζοντας  την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι εγγυητής στα ζητήματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς του και αρωγός των αιτημάτων μας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με αμφότερες  διαβεβαιώσεις για συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία.

Επίσκεψη στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “O Άγιος Βασίλειος”

Έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “O Άγιος Βασίλειος”, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου μας μαζί με αντιπροσωπία  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας για Ενήλικες με Αυτισμό που εδρεύει στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης.

Το Κέντρο λειτουργεί με εξειδικευμένο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό που προσφέρει ποικίλες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα με αυτισμό καθώς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η  Ένωση μας κατά την επίσκεψη δώρισε συμβολικά μικροέπιπλα που είναι απαραίτητα για την καθημερινή δραστηριότητα του κέντρου.

Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τους συμπολίτες μας, με αφορμή και την περίοδο των εορτών, να συμβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν και επιθυμούν στην εύρυθμη λειτουργία αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας  του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “O Άγιος Βασίλειος”