ΒΙΝΤΕΟ: Άδωνης σε Γκαρά σήμερα στη Βουλή: Δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλά χειροκροτείς τον Σταθάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Άδωνης σε Γκαρά σήμερα στη Βουλή: Δεν καταλαβαίνεις τίποτα αλλά χειροκροτείς τον Σταθάκη

Βρήκε τον… μπελά της απ’ τον Άδωνη Γεωργιάδη η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, κατά την σημερινή συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, για την υπόθεση ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδης – Πετσίτης-Κιτσάκος.

Η κ.Γκαρά ήταν από τους ελάχιστους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που παρακολουθούσαν την συζήτηση και μάλιστα κάθισε στα μπροστινά έδρανα. Κάποια στιγμή που στο βήμα βρισκόταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και απαντούσε στις κατηγορίες της Ν.Δ ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί «καραμπινάτο σκάνδαλο» και όσοι υποργοί εμπλέκονται θα περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο, η βουλευτής Έβρου τον χειροκρότησε.

Αυτό φαίνεται το είδε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνης Γεωργιάδης και στη δευτερολογία του, την στιγμή που ήταν καταπέλτης εναντίον της Κυβέρνησης και του κ.Σταθάκη κατηγορώντας τον ότι είπε ψέματα προσπαθώντας να κρύψει την ενοχή του, στράφηκε προς τη Νατάσα Γκαρά: “Γιατί κύριε Σταθάκη μειώθηκε το χρέος το 2012, 2013 και 2014 επί Νέας Δημοκρατίας ενώ αυξήθηκε επί Σταθάκη; Άρα το χρέος κυρία Γκαρά που δεν καταλαβαίνατε και χειροκροτάγατε που έλεγε έτσι ήρεμα εδώ ο κύριος Σταθάκης, είναι όλο δικό σας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ