Δήμος Ορεστιάδας-ΔΗΚΕΠΑΟ: Απωθεί τα… φίδια, φέρνοντας κοντά τον Ραδιόγλου με απ’ ευθείας αναθέσεις

Δήμος Ορεστιάδας-ΔΗΚΕΠΑΟ: Απωθεί τα… φίδια, φέρνοντας κοντά τον Ραδιόγλου με απ’ ευθείας αναθέσεις

Αυτόν ξέρουν κι αυτόν… εξακολουθούν να εμπιστεύονται στον δήμο της Ορεστιάδας, όχι μόνο για τις μυοκτονίες αλλά και τις… οφιοαπωθήσεις. Για να διώχνουν λοιπόν μακριά τα… φίδια από τις Δομές της ΔΗΚΕΠΑΟ, έκαναν απ’ ευθείας ανάθεση σε ποιόν άλλον; Σε μια από τις εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου και συγκεκριμένα στην “ΒΑΒΙΑΣ Σ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ Ν-ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ Σ Ο.Ε”.

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 12 Δεκεμβρίου 2018, υπάρχει Ένταλμα Πληρωμής 1.748,40 από την ΔΗΚΕΠΑΟ για: “Δαπάνη για Μυοκτονίες και οφιαπωθήσεις για τις ανάγκες
των Δομών της ΔΗΚΕΠΑΟ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ, ΒΑΒΙΑ

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ) με Πρόεδρο τον στενό συνεργάτη και φίλο του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, τον Αρχοντή Αρχοντίδη. Κι όπως δείχνουν το όνομα και το επίθετο του, ως επικεφαλής παίρνει μαζί με τους συνεργάτες του… αρχοντικές αποφάσεις και σε όποιον αρέσουν. Έτσι, όχι μόνο προτιμούν τις εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου για να διώχνουν τα… φίδια, αλλά και να νοιώθουν ασφαλείς στις εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως” που διοργανώνονται για τις γιορτές.

Για φύλαξη των εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως”

θα… ΠΙΟΝΕΡΟς με το Νίκο Ραδιόγλου

Στη συνεδρίαση λοιπόν του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑΟ στις 10 Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου Αρχοντή Αρχοντίδη, να εγκρίνει την δαπάνη 1.856 ευρώ πλέον ΦΠΑ (24%) που αφορά στην Παροχή υπηρεσίας φύλαξης χώρου για τις ανάγκες των εκδηλώσεων Αγγέλων Φως 2018 της ΔΗΚΕΠΑΟ και αναθέτει την υπηρεσία στην εταιρεία ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ του Νίκου Ραδιόγλου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠ’ ΕΥΘΕΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

ΠΙΟΝΕΡΟΣ-ΦΥΛΑΞΗ ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ