ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με Λαζόπουλο, το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη και ο… Τουπίκλην Λαμπάκης

ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με Λαζόπουλο, το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη και ο… Τουπίκλην Λαμπάκης

Ειλικρινά θέλω να είμαι στο πνεύμα των ημερών που έρχονται, κι εννοώ τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ημέρες αγάπης, ευχών και ευτυχίας. Αλλά κάποιοι δεν με αφήνουν να… αγιάσω, αφού βλέπω ότι προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μου, αλλά και τη νοημοσύνη του κόσμου.

Εξάλλου, όσοι με διαβάζετε έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν οι… κόντρες και οι έριδες. Είμαι δηλαδή… Φίλος της Έριδος. Μαθαίνω λοιπόν ότι υπάρχει ένα καινούργιο blog, που δημιούργησαν εδώ και λίγο καιρό οι φίλοι και υποστηρικτές του Βαγγέλη Λαμπάκη. Για να βοηθήσουν προφανώς στην προσπάθεια επανεκλογής του τον ερχόμενο Μάιο. Όποιος άλλωστε έχει μπει έστω και μια φορά και  διάβασε όσα γράφει, το καταλαβαίνει.

Δεν χρειάζεται να έχει την τεράστια αντίληψη ή υψηλό IQ, σαν του… Αντώνη Βαμβακερού για παράδειγμα, ώστε να καταλάβει πως συνεργάτες του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, είναι αυτοί που γράφουν εκεί. Αν όχι και ο ίδιος. Δεν αναφέρω το όνομα του για να μην τους κάνω και τζάμπα διαφήμιση, γιατί μετά θα πρέπει να τους στείλω τιμολόγιο και θα γίνει καμιά… παρεξήγηση.

Ο απόηχος της εκδήλωσης Λαμπάκη

Είναι εξάλλου ανύπαρκτο το συγκεκριμένο και αν το αναφέρει ο… Ναρκαλιευτής, θα το μάθουν περισσότεροι. Τι; Έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου; Είπαμε, Η μετριοφροσύνη είναι ένα από τα πολλά μου… προτερήματα. Μην του κάνω λοιπόν και άλλα έξοδα του κ.Λαμπάκη. Θα πρέπει να του κόστισε ακριβά η εκδήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, για τον απολογισμό του έργου του σε αυτά τα 8 χρόνια και την παρουσίαση των υποψηφίων, παλιών και νέων. Όπως μάλιστα είδα, όσοι γράφουν στο συγκεκριμένο blog της παράταξης του, με διαβάζουν. Γιατί το κείμενο που δημοσίευσαν χθες, είναι ουσιαστικά απάντηση στο προηγούμενο ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ.

Αν και με όσα αναφέρουν, δεν χρειάζεται εγώ να γράψω περισσότερα. Ενώ δηλαδή θεωρούν το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης επιτυχημένο, “Ήταν και παρά – ήταν” σημειώνουν χαρακτηριστικά, όταν αραδιάζουν τα αρνητικά και τα θετικά, βρήκαν 4 αρνητικά και άλλα 3 λάθη, τα οποία όμως δεν κατάφεραν λέει να εντοπίσουν οι ορκισμένοι εχθροί του. Μα έχει εχθρούς, αυτός ο κορυφαίος, ο επικεφαλής της καλύτερης δημοτικής αρχής στην Ελλάδα, όπως αυτοαποκαλείται; Δεν το πιστεύω.

Γράφουν λοιπόν ότι: “Περίμεναν το «φάουλ» του αλλά κατάφερε να τους ξεγελάσει.Δεν κατάφερε  να μην κάνει λάθη. Έκανε τρία. Όμως τα κάλυψε τόσο καλά, που ούτε και οι ορκισμένοι εχθροί του κατάφεραν να τα εντοπίσουν. Αντίθετα, τους ντρίπλαρε για να κάνουν την απολύτως αναμενόμενη κριτική”. Ξεγέλασε λοιπόν όσους έψαχναν τα λάθη του. Όπως προφανώς θέλει να ξεγελάσει και τον ερχόμενο Μάιο τους δημότες της Αλεξανδρούπολης για να τον ξαναψηφίσουν, συμπληρώνω εγώ.

Εγώ θα ψήφιζαν τον… Τουπίκλην

Το φοβερό είναι ότι τελικά οι υποστηρικτές του βρήκαν 7 λάθη και 4 θετικά του. Όταν έχεις τέτοιους φίλους ή συνεργάτες, τι τον θέλεις τον… Πιτιακούδη. Δεν χρειάζεται να γράφει τίποτα. Οι δικοί του άνθρωποι τα λένε και τα γράφουν. Τα λένε βέβαια όχι μπροστά του, γιατί εκεί κάθονται όλοι σούζα και δεν του αναφέρει κανείς τα πολλά λάθη του. Νομίζουν ότι έτσι του κάνουν καλό.

Κρίμα πάντως που δεν είμαι και εγώ δημότης Αλεξανδρούπολης, γιατί βρήκα ήδη και καταστάλαξα ποιόν θα ψήφιζα. Τον… Τουπίκλην. Ποιος είναι αυτός; Ένα τέτοιο όνομα αναφέρει, το-υποτίθεται-αποθεωτικό κείμενο για τον Βαγγέλη Λαμπάκη στο blog που τον υποστηρίζει, με τίτλο: “Η παράσταση νίκης του Βαγγέλη Λαμπάκη” και τελειώνει ως εξής: “Η Αλεξανδρούπολη θα έχει Δήμαρχο στις 26 Μαΐου. Το όνομα αυτού Ευάγγελος τουπίκλην Λαμπάκης”.

Εκεί ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο. Άλλος είναι αυτός ο… Τουπίκλην Ευάγγελος Λαμπάκης και ποιος αναρωτήθηκα; Αρχικά το μυαλό μου πήγε σε κανέναν (άλλο) φίλο του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη, αφού το Τουπλίκην κάτι σε Ρωσία μου θύμισε. Όπως το Λένιν ή το Κουροπάτκιν (για όσους δεν γνωρίζουν ήταν στρατηγός του Τσάρου) με το γνωστό “Δεξιότερα Κουραπάτκιν”, αλλά τελικά έμαθα ότι δεν είναι όνομα και απογοητεύτηκα.

Γιατί εγώ ήθελα να τον στηρίξω, να βοηθήσω και να τον προβάλλω, μια και δεν μπορώ να ψηφίσω στην Αλεξανδρούπολη γιατί είμαι δημότης Διδυμοτείχου (Βας Βας ο Παρασκευάς… Πατσουρίδης), αυτόν τον Τουπίκλην. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον Τάκη Δημητριάδη, που μου κάνει την τιμή να συζητάμε αρκετά στο τηλέφωνο αλλά και όποτε βρισκόμαστε. Έναν από τους ανθρώπους που αισθάνομαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα και ζήτησα να μου εξηγήσει τι σημαίνει το Τουπίκλην.

Μου είπε λοιπόν ότι είναι το ίδιο με το επίκλην και σημαίνει ονομάζομαικαλούμαιέχω ονομασία. Άρα τι ήθελε να πει ο ποιητής; Όχι ο φίλος μου ο Δημητριάδης, που είναι όντως ποιητής και σπουδαίος μάλιστα, άσχετα αν δεν το παραδέχεται, ούτε θέλει να εκδώσει σε ποιητική συλλογή όσα γράφει, πως με την φράση “Ευάγγελος τουπίκλην Λαμπάκης”, θέλει να πει ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα έχει όνομα και θα είναι ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Άνω-κάτω έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

με Λαζόπουλο, Καίσα, Φραγκούλη

Καλά, αυτό ούτε το… πεκινουά, όπως λένε κάποιον που είναι μονίμως έξω απ’ το γραφείο του (προφανώς χωρίς μεταξωτό μαντηλάκι), δεν το πιστεύει. Μια και αναφέρθηκα πάντως σε Ρωσίες, Λένιν και όλα αυτά τα αριστερά, θα σας πω μια όμορφη ιστορία που διαδραματίζεται στην Αλεξανδρούπολη τις τελευταίες ημέρες και αφορά κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλά ντε μην βαράτε όλοι.

Μην μου λέτε τι σόι αριστερά είναι βέβαια με τόσο νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές που ούτε ο… Θάνος Τζήμερος θα εφάρμοζε ( άσχετο: μην λέτε Τζήμερος και θυμώσει Έμη που ήταν κάποτε υποψήφια μαζί του, τώρα που πανηγυρίζει την εκλογή της σε όργανο άλλου κόμματος).

Έχουν γίνει μαθαίνω δύο, μην σας πω και τρία κομμάτια στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, με την εμφάνιση αυτής της νέας δημοτικής κίνησης με το όνομα… σιδηρόδρομο «Ενότητα Για Μια Νέα Πορεία Για Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης”, που θα έχει επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Λαζόπουλο και συμπαραστάτες (κάτι σαν πρωτοπαλίκαρα) τον φαρμακοποιό Γιώργο Καίσα και τον Φραγκούλη Δούκα.

Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο… βράζει εναντίον του Μενέλαου Μαλτέζου όπως μαθαίνω, γιατί θεωρεί πως όλα αυτά ο ίδιος τα μεθόδευσε εν αγνοία τους. Λένε μάλιστα κάποιοι: “εμείς στοχοποιούμαστε για προσωπικά παιχνίδια και στρατηγικές και άλλοι αποδεικνύεται ότι λειτουργούν ανεξέλεγκτα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. Παριστάνουν τους σωστούς και κομματικά λειτουργούντες, αλλά οι πράξεις άλλα δείχνουν”.

Οι… Ρηγάδες, οι εκ του ΚΚΕ προερχόμενοι και οι… Πασοκογενείς

Απ’ ότι γνώριζα, αν και στα του… ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι και τόσο άριστος γνώστης, όπως ο… Λαμπάκης για παράδειγμα (λόγω νεανικής συμμετοχής σε αριστερές οργανώσεις) που γι’ αυτό έστειλε και την επιστολή στον Τσίπρα, υπάρχουν δύο σοβαρές τάσεις στον Έβρο.  Μία είναι οι παλιοί (και ρομαντικοί) Ρηγάδες, οι προερχόμενοι από την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος δηλαδή και η δεύτερη είναι οι εκ του ΚΚΕ προερχόμενοι.

Τώρα λοιπόν ανακαλύπτουμε  ότι υπάρχει και η νέα τοπική οντότητα των ΠΑΣΟΚογενών, που προέρχονται είτε από το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη Παπανδρέου ή Μνημονέου για κάποιους, αφού αυτός μας έμπλεξε το 2010 στα επώδυνα Μνημόνια. Αλλά και κάποιοι άλλοι από το ΔΗΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα. Ενδεχομένως να προκύψει στον δρόμο και 4η τάση, μην το αποκλείεται.

Μετά λοιπόν την απόφαση του Μαλτέζου να μην διεκδικήσει τον Δήμο ο ίδιος και κατόπιν παρότρυνσης του όπως έμαθα, δόθηκε μια προθεσμία στον φαρμακοποιό Γιώργο Καίσα μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου να αποφασίσει, αν προτίθεται να τεθεί  επικεφαλής δημοτικής παράταξης  με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ όλοι περίμεναν την απόφαση του, αυτός ξαφνικά τους εμφάνισε νέα δημοτική κίνηση που όμως δεν είχε τον ίδιο επικεφαλής.  Ούτε καν τον Φραγκούλη Δούκα.

Γιατί και με αυτόν επίσης είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά παρουσίασαν τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, το,… βαθύ ΠΑΣΟΚ, διορισμένο κομματικά σε κρατικές θέσεις όπως αυτές του Προέδρου των Νοσοκομείων Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης και πλέον θαυμαστή του… κανόε καγιάκ Γιωργάκη Παπανδρέου και του ΚΙΔΗΣΟ. Παλιός συμμαθητής άλλωστε του Γιάννη Ραγκούση στο Πανεπιστήμιο, “κολλητού” του Γιωργάκη.

Χάλασε τον κόσμο να είναι υποψήφιος δήμαρχος

και τώρα ο Φραγκούλης πάει… υπό τον Λαζόπουλο

Δηλαδή, Καίσας και Δούκας, που τόσον καιρό δήλωναν έτοιμοι να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, ο ένας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων (προφανώς του ΚΙΝΑΛ) και ο άλλος του ΚΙΝΑΛ, έκαναν πίσω και έβαλαν… μπροστινό τον Λαζόπουλο. Κι αυτός φυσικά δέχθηκε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Χαζός είναι να μην το κάνει; Εδώ κίνησε γη και ουρανό την μια φορά για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ,αλλά η περίπτωση του απορρίφθηκε από τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Την άλλη ήθελε  να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά δεν μπήκε στην ίδια διαδικασία με τον Φραγκούλη Δούκα για να κριθεί απ’ την επιτροπή των σοφών. Γιατί λοιπόν να μην αποδεχθεί την πρόταση; Άλλωστε ήταν και πριν από χρόνια υποψήφιος δήμαρχος, στον τότε δήμο Τραϊανούπολης, αλλά απέτυχε. Τώρα θέλει να πετύχει. Το πρόβλημα δεν είναι δικό του, αλλά του Φραγκούλη, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο γιατί όπως έλεγε η Νομαρχιακή επιτροπή Έβρου του ΚΙΝΑΛ δεν τον πρότεινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ήθελε την δική του υποψηφιότητα, γιατί η επιτροπή σοφών αυτόν έβαλε πρώτο και τελικά προτιμήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης. Τώρα δέχεται να είναι απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Λαζόπουλου, τον οποίο κανένας δεν έκρινε ικανό να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Τον έκριναν όμως ο Μαλτέζος και ο “κολλητός” του Σπύρος Δέδογλου, αφού όλο αυτό έγινε με την καθοδήγηση, την οργάνωση και την ευλογία του αναπληρωτή συντονιστή της  Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ… ΚΙΔΗΣΟ στη συγκεκριμένη προσπάθεια

Αλήθεια γιατί είναι ακόμη αναπληρωτής και δεν τον αναβαθμίζουν;  Δεν τον αναβαθμίζει το κόμμα και ο Σκουρλέτης ή μήπως δεν επιθυμεί να αναλάβει τις ευθύνες του επίσημου συντονιστή και θέλει να κινείται παρασκηνιακά; Πάντως την προσπάθεια των Λαζόπουλου Καίσα, Δούκα, θα πλαισιώσουν μάλλον και οι παραπονεμένοι του ΚΙΔΗΣΟ. Όπως η Κεραμέα που ήταν παρούσα επίσης στις διεργασίες και την συνάντηση της ομάδας για την νέα δημοτική κίνηση.

Όπως ήταν παρατηρητής (κάποιοι προβλέπουν και υποψήφιος) και ο εκπρόσωπος του δεύτερου πόλου των… Πασοκογενών, ο κ. Αργυρίου από το πάλαι ποτέ ΔΗΚΙ του Τσοβόλα. Όλα αυτά όμως έχουν… αγριέψει τους ρομαντικούς του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν άλλη άποψη και είναι έντονα δυσαρεστημένοι έως και οργισμένοι. Γιατί αισθάνονται ότι παρακάμπτονται τα όργανα του κόμματος και δεν γίνονται σεβαστές οι βασικές αρχές τους.

Φημολογείται λοιπόν, τώρα που θα συγκεντρωθούν για τις γιορτές και θα έρθουν και οι τρεις βουλευτές από την Αθήνα μια και διακόπτονται οι εργασίες της Βουλής, ότι επίκεινται πολύ ενδιαφέρουσες αποφάσεις τους. Όπως για παράδειγμα, η έμπρακτη στήριξη άλλης υπάρχουσας  δημοτικής κίνησης. Όχι, μην πάει το μυαλό σας στον Βαγγέλη Λαμπάκη. Σε άλλον αναφέρομαι, που δεν αποκλείεται μάλιστα να τον πλαισιώσουν  με υποψηφιότητες που θεωρούνται ‘δυνατά” ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο.

Άνθρωπος του Γιωργάκη Παπανδρέου

υποψήφιος και με τον Λαμπάκη

Όπως βλέπετε πάντως, αυτό το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη… κανόε-καγιάκ Παπανδρέου (ή Μνημονέου), βρίσκεται παντού. Όχι μόνο στην κίνηση των τριών Λαζόπουλου, Καίσα, Φραγκούλη, όπου μάλιστα έχουν και τον υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και στο συνδυασμό του Βαγγέλη Λαμπάκη. Με τον μουσουλμάνο δάσκαλο Δαγλή Γιασάρ, που ανακοινώθηκε ως υποψήφιος και είναι γνωστός θαυμαστής και… άνθρωπος του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μόνο που στον συνοικισμό της οδού Άβαντος, επίσης προκλήθηκαν τεράστιες αντιδράσεις για την επιλογή του αυτή. “Δεν μπορεί εδώ και 8 χρόνια ο δήμαρχος να μας έχει… γραμμένους και να μην έχει λύσει κανένα πρόβλημα και εσύ επειδή σε… έψησε ο Γκοτσίδης να πηγαίνεις και να είσαι υποψήφιος. Μας έχουν παρατημένους και νομίζουν ότι ήρθαν και κάρφωσαν δυο-τρεις ταμπέλες ονομάζοντας παρόδους τους δρόμους και έτσι θα μας ξεγελάσουν; Η κατάσταση παραμένει τραγική παντού στην περιοχή μας”. Αυτά είναι τα πιο ήπια που του είπαν.

Άλλωστε και ο ίδιος βγήκε στον Δημήτρη Κολιό στον MAXIMUM και δήλωσε πως: “Δεν μου αρέσει η κατάσταση στην Τέρμα Άβαντος. Ο κ. Λαμπάκης είναι διατεθειμένος να την αλλάξει”, είπε ο Πρόεδρος του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου “Αλληλεγγύη Ανάπτυξη” Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων, με μητρική γλώσσα τα τουρκικά, όπως του αρέσει να τον προσφωνούν. Συγνώμη. Για την κατάσταση που δεν του αρέσει ποιος ευθύνεται; Αν όχι ο επί 8 χρόνια δήμαρχος;

Κι αυτός που είναι διατεθειμένος να την αλλάξει τώρα, ο  Λαμπάκης δηλαδή και το λέει λίγους μήνες πριν τις εκλογές, γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια κύριε Δαγλή μου; Θα μπορούσε για παράδειγμα να τον ρωτήσει κάποιος. Μιλάμε έχει παρατήσει η σημερινή δημοτική αρχή τόσα χρόνια στην τύχη τους όσους μένουν στην τέρμα οδού Άβαντος, που όταν βρέχει μπορείς να κάνεις μέχρι και… κανόε-καγιάκ.

Το αγαπημένο άθλημα του αγαπημένου (στον Δαγλή Γιασάρ) πολιτικού ηγέτη (λένε και καμιά μ… για να περνάει η ώρα) Γιωργάκη Παπανδρέου. Θα μου πείτε. Ήμαρτον ρε συ Ναρκαλιευτή. Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος. Όλα σου φταίνε. Πολύ κομπλεξικός βρε παιδί μου.

Εκείνο για τους γονείς και τις

παιδικές χαρές τι το ήθελε;

Σου λέει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης στην… χολιγουντιανή εκδήλωση του, ότι τον συναντούν στα πάρκα ή στις παιδικές χαρές οι γονείς παιδιών και του λένε πως τον συμπαθούν για έναν και μοναδικό λόγο (οι αχάριστοι, μόνο για έναν λόγο μετά από τόσα που κάνει γι’ αυτούς ο δήμαρχος) και πάλι γκρινιάζεις;

Επειδή δηλαδή του είπαν ότι τον συμπαθούν γιατί  έχει αναπλάσει πάρκα και παιδικές χαρές, μου… κοτσάρεις βίντεο με πλάνα από την Παλαγία και τη Νίψα, όπου οι παιδικές χαρές είναι… καρμανιόλα και πολύ επικίνδυνες για τα παιδιά; Εντάξει, 8 χρόνια τώρα δεν τις έφτιαξε, αλλά θα το κάνει την επόμενη τετραετία. Πως υποσχέθηκε στον Δαγλή Γιασάρ να λύσει όλα τα χρονίζοντα προβλήματα των μουσουλμάνων συμπολιτών μας στην οδό Άβαντος; Κάτι παρόμοιο

Δεν υποσχέθηκε και στον Χαράλαμπο τον Παντελίδη, ο οποίος τον έβριζε δημόσια αλλά και παρασκηνιακά ότι δεν έκανε τίποτα στη Νίψα τόσα χρόνια και τώρα είναι υποψήφιος του, κάνοντας μια κωλοτούμπα μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή απ’ τον Ιωάννη Μελισσανίδη; Τι μας δείχνεις την τραγική κατάσταση στην παιδική χαρά της Νίψας και τα χαλάς όλα.

Τεράστιο έργο Λαμπάκη. Έβαλε ηλεκτρικό

ρεύμα στο γήπεδο του… Α.Ο.Μοναστηρακίου

Εδώ σήμερα και μετά από αυτό το επικοινωνιακό (και πολυδάπανο)σόου της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, όπου η Αλεξανδρούπολη παρουσιάστηκε ως… Νέα Υόρκη με τα έργα Λαμπάκη, μας ενημέρωσαν από το δήμο με δελτίο Τύπου, για μια ακόμα τεράστια… παρέμβαση. Ποια είναι αυτή; Συνδέθηκε το ρεύμα στο.. ποδοσφαιρικό γήπεδο Μοναστηρακίου. Ξεπεράστηκαν λέει οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και έτσι αναμορφώνεται το συγκεκριμένο γήπεδο.

Για να μην παρεξηγηθώ. Καλώς έγιναν όλα αυτά και οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας και του όμορφου μικρού χωριού, ασφαλώς το δικαιούνται. Δεν γίνεται όμως να… θριαμβολογείς με δελτίο Τύπου ενός δήμου 80.000 κατοίκων για τα αυτονόητα. Όταν υποτίθεται κάνεις τα σπουδαία και τα μεγάλα.

Όπως ότι θα… μαυρίσεις όλη την πόλη, στρώνοντας παντού άσφαλτο, όπως είπε στην εκδήλωση ο κ.Λαμπάκης απ’ το… χειλόφωνο που είχε προσαρμοσμένο στο στόμα του. Δεν αρχίζουν πρώτα από την οδό Άβαντος, όπου οι λακκούβες είναι μεγαλύτερες από κρατήρες ηφαιστείου και όλοι διαμαρτύρονται; Και αντί να μαυρίσεις την πόλη να σε κάνουν μαύρο και άραχνο στις κάλπες τον Μάιο;

Α, το ξέχασα. Το ρεύμα στο γήπεδο Μοναστηρακίου το συνέδεσαν και μας ενημέρωσαν με δελτίο Τύπου. Σε εκείνες τις καταγγελίες με το ρεπορτάζ του Evros-news.gr, για το ηλεκτρικό ρεύμα που χρόνια τώρα… κλέβουν από το γήπεδο στα Λουτρά και ηλεκτροδοτούν διπλανό κτίριο που στεγάζει το ΚΕΠ, το οποίο είναι και αυθαίρετο χρόνια, θα μας απαντήσουν τίποτα;

Ο… Ναρκαλιευτής

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*