Ορεστιάδα: Πένθος για τον θάνατο σε τροχαίο, του 21χρονου φοιτητή της Γεωπονικής

Ορεστιάδα: Πένθος για τον θάνατο σε τροχαίο, του 21χρονου φοιτητή της Γεωπονικής

Πένθος και στην πόλη της Ορεστιάδας, για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος έχασε την ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Τρικάλων.

Συμφοιτητές, καθηγητές, φίλοι και γνωστοί στην πόλη του Έβρου “πάγωσαν” μαθαίνοντας το θλιβερό νέο, ότι “έφυγε” ο νεαρός φοιτητής, που πήγε να περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αύριο Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, θα γίνει η κηδεία του 21χρονου Σάββα Παπαλαγάρα και φυσικά όλοι στη Λάρισα και στην Αμυγδαλέα Λάρισας, το χωριό του, είναι σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου.

Η κηδεία του Σάββα Παπαλαγάρα θα γίνει στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, πλατεία Πρωτομαγιάς στη Λάρισα και η ταφή θα γίνει στην Αμυγδαλέα Λάρισας. Εκεί θα βρεθούν και αρκετοί από την Ορεστιάδα για να τον… αποχαιρετίσουν.

Ο νεαρός φοιτητής και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, έφερε πολλές τούμπες σε χωράφια έξω από τη Λάρισα μετά από το τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος ANIMUS το βράδυ του Σαββάτου. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με τους αστυνομικούς και τους άντρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον νεαρό 60 μέτρα μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος, καθώς μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου του (άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο), εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα ήταν ο ακαριαίος θάνατος του.

Πηγή: onlarissa.gr