Οι Τούρκοι στήνουν διάβαση Ποταμού, αλλά η Ελλάδα έβγαλε στη φόρα τα… Βαριά (φωτό)

Οι Τούρκοι στήνουν διάβαση Ποταμού, αλλά η Ελλάδα έβγαλε στη φόρα τα… Βαριά (φωτό)

Οι Τούρκοι σε μια προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακών εντυπώσεων, όπως φαίνεται από τις εικόνες που σκοπίμως “αποδέσμευσαν”, φαίνονται να στήνουν γεφύρια σε… λιμνούλες και ποτάμια κάνοντας συνεχόμενες ασκήσεις διάβασης Ποταμού στον Έβρο. Όμως η Ελλάδα αντέδρασε δυναμικά, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.

Όπως θυμόμαστε όμως όλοι, οι γείτονες μας έγιναν ρεζίλι, αφού οι προσπάθειες τους είχαν αστείο αποτέλεσμα, με πολλά οχήματα τους να… βυθίζονται και να πνίγονται σε λίμνες και ποτάμια που έγιναν οι ασκήσεις.

Η ελληνική πλευρά σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Στρατηγός Καμπάς, έβγαλε στη… φόρα τα Βαριά και άρχισαν τις Βολές,  με στόχο να γίνει καθημερινότητα η εκτέλεση βολών από τα Στελέχη του Στρατού μας στο Έβρο.


Την μέθοδο και το παράδειγμα της «Αντιτρομοκράτησης του Εχθρού» ακολούθησαν και οι Δυνάμεις στα νησιά μας, με αποτέλεσμα να στέλνεται ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις  είναι έτοιμες για όλα τα ενδεχόμενα !

Στον Έβρο άλλωστε είναι  γνωστό ότι δεν… περνάει  τίποτε και ειδικά σε μέρη που βρίσκονται οι λεγόμενες… Τούμπες, όπου τα αντιαρματικά είναι στημένα και έτοιμα.

Πηγή: veteranos.gr