Ο αποχαιρετισμός των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας στον συμφοιτητή τους που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο αποχαιρετισμός των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας στον συμφοιτητή τους που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε από προχθές η φοιτητική κοινότητα της Ορεστιάδας, λόγω του ξαφνικού και άδικου χαμού του 21χρονου συμφοιτητή τους Σάββα Παπαλαγάρα από την Λάρισα, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Τρικάλων-Λάρισας το Σάββατο. 

Με ανάρτηση στην σελίδα της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας και το σήμα του πένθους, οι συμφοιτητέ του που είναι συγκλονισμένοι, όπως και οι καθηγητές μαθαίνοντας την είδηση του θανάτου του, έγραψαν:  “Ευχόμαστε καλό παράδεισο στον συμφοιτητή μας Σάββα Παπαλαγάρα, που χθες ταξίδεψε αναπάντεχα για τη γειτονιά των Αγγέλων.. Οι σκέψεις, προσευχές και αγάπη μας είναι μαζί με την οικογένεια και με τους δικούς του ανθρώπους..”.

Η κηδεία του αδικοχαμένου 21χρονου φοιτητή του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, θα γίνει σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα, όπου είχε πάει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά δυστυχώς έφυγε από την ζωή αναπάντεχα και τόσο άδικα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, πλατεία Πρωτομαγιάς στη Λάρισα και η ταφή θα γίνει στην Αμυγδαλέα Λάρισας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Ορεστιάδα: Πένθος για τον θάνατο σε τροχαίο, του 21χρονου φοιτητή της Γεωπονικής