Σκληρή επίθεση σε Γκότση ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, για την αναβολή σουβλίσματος του μοσχαριού

Σκληρή επίθεση σε Γκότση ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, για την αναβολή σουβλίσματος του μοσχαριού

Άγρια επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, εξαπολύει με ανακοίνωση του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Α λεξανδρούπολης. Αφορμή  στάθηκαν οι δηλώσεις του για την φετινή αναβολή της εκδήλωσης σουβλίσματος του μοσχαριού, που πραγματοποιούνταν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο κ.Γκότσης, όπως συνηθίζει σε όλα σχεδόν τα θέματα, προσπάθησε να αποποιηθεί των δικών του, σημαντικών ευθυνών, ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη και να τις ρίξει στους ανθρώπους των συλλόγων, που όλα αυτά τα χρόνια… τραβούσαν το κουπί για να οικειοποιείται ο ίδιος την επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Γι’ αυτό και στην ανακοίνωση, επισημαίνουν ότι οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις χρόνων για την κατασκευή του σφαγείου έχουν φέρει στο… αμήν τους πάντες, ενώ εκτός της καταδίκης των δηλώσεων του Αντιδημάρχου, ζητούν να ζητήσει συγνώμη και τον χαρακτηρίζουν υποχείριο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

“Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης καταδικάζει ομόφωνα τις δηλώσεις του αντιδήμαρχου κύριου Γκότση για την αναβολή της εκδήλωσης σουβλίσματος του μόσχου.
Με την δήλωση του αυτή ο κύριος Γκότσης προσβάλλει ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία και οικονομία, ανθρώπους που αγωνίστηκαν με πάθος επί χρόνια και κατάφεραν να γίνει η εκδήλωση αυτή θεσμός και οφείλει αν έχει την ανδρεία, να ζητήσει τουλάχιστον μία δημόσια συγγνώμη προς τους ανθρώπους αυτούς
Ο θεσμός αυτός ήταν για εμάς μία γιορτή, γιατί προσφέραμε την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να γευτούν ποιοτικό τοπικό κρέας , να χαρούν και να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης , με τον τρόπο αυτό γινόταν και προβολή της περιοχής και του ποιοτικού κρέατος .


Κάθε χρόνο όλοι μας πιστεύαμε και λέγαμε άντε του χρόνου θα το γιορτάσουμε με το σφαγείο αλλά τα χρόνια περάσανε και σφαγείο δεν είδαμε και κουραστήκαμε να ελπίζουμε και προπάντων κουραστήκαμε να ακούμε κάθε χρόνο δηλώσεις και υποσχέσεις
Ο λόγος που αναβλήθηκε η εκδήλωση, είναι ότι για να διοργανώσεις μια γιορτή και μάλιστα με μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για εμάς τους ίδιους, πρέπει να έχεις την ψυχολογία και να είσαι χαρούμενος για αυτό που κάνεις.
Δυστυχώς όμως ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος είναι απογοητευμένος και καταρρακωμένος από την συμπεριφορά, τις πράξεις και την πολυετή κοροϊδία της δημοτικής αρχής για το θέμα του σφαγείου. Άλλωστε ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι περιβόητες δηλώσεις και υποσχέσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και του αντιδημάρχου πρωτογενούς τομέα για το σφαγείο.
Ο κύριος Γκότσης αντί να βγαίνει στα κανάλια και να προσβάλει ανθρώπους, να σταματήσει να είναι υποχείριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και να αναλάβει τον ρόλο που του έδωσαν οι κάτοικοι των Φερών, δηλαδή να σηκώσει ανάστημα, να εκπροσωπεί και να διεκδικεί τα συμφέροντα της περιοχής, εάν και εφόσον το κάνει θα είμαστε δίπλα του !