Διδυμότειχο: Κίνηση για να είναι υποψήφιος δήμαρχος ετοιμάζει ο Αθανάσιος Σίμογλου

Διδυμότειχο: Κίνηση για να είναι υποψήφιος δήμαρχος ετοιμάζει ο Αθανάσιος Σίμογλου

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στους “μνηστήρες” για την θέση του δημάρχου Διδυμοτείχου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας εδώ και λίγο καιρό ετοιμάζει κίνηση της οποίας αναμένεται να είναι επικεφαλής ως υποψήφιος ο Πρόεδρος του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Διδυμοτείχου, ο Αθανάσιος Σίμογλου.

Στο χθεσινό ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ αναλύσαμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στο προεκλογικό κλίμα της πόλης του Διδυμοτείχου, χωρίς να αναφερθούμε στην συγκεκριμένη προσπάθεια, την οποία στηρίζουν κάποια άτομα που προτρέπουν τον κ.Σίμογλου, που το 2014 εξελέγη με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Κάτι που σημαίνει πως ένας ακόμα από τους πρώην στενούς συνεργάτες του, αποχωρεί απ’ την δημοτική παράταξη που θα διοικεί (;) το Διδυμότειχο μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Ο Αθανάσιος Σίμογλου, παλιός ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Διδυμοτείχου, συνταξιούχος στρατιωτικός αλλά και εκλεγμένος παράγοντας στην ΕΠΣ Έβρου, είναι ο Πρόεδρος του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο σήκωσε αρκετό “βάρος” εκδηλώσεων και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε αρκετές φορές σε έντονη διαφωνία και αντιπαράθεση με τον κ.Πατσουρίδη, για τον χειρισμό αρκετών θεμάτων. Λέγεται πως έχει στο πλευρό του αρκετά στελέχη και σχεδόν έχει αποφασίσει να προχωρήσει μέχρι το τέλος του 2018, σε επίσημες ανακοινώσεις των προθέσεων του.

Πριν δηλαδή την Πρωτοχρονιά, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Διδυμοτείχου, ως επικεφαλής συνδυασμού. Οπότε αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*