Η Μαρία απ’τις Καστανιές σάρωσε στον “Τροχό της Τύχης”. Κέρδισε το αυτοκίνητο και 5.360 ευρώ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία απ’τις Καστανιές σάρωσε στον “Τροχό της Τύχης”. Κέρδισε το αυτοκίνητο και 5.360 ευρώ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συμπατριώτισσα μας, η Μαρία απ’ τις Καστανιές, τα σάρωσε όλα στο σημερινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού “Τροχός της Τύχης” με παρουσιαστή έναν επίσης Εβρίτη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη απ’ τη Νέα Βύσσα, αφού δεν κέρδισε μόνο μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά, αλλά στο τέλος πήρε και ένα αυτοκίνητο NISSAN. 

Φυσικά επικράτησε χαμός στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι του STAR, αφού τέτοια τύχη σίγουρα δεν την περίμενε ούτε και η ίδια η Μαρία που όπως είναι φυσικό πανηγύρισε έξαλλα. Το ίδιο όμως και ο… κοντοχωριανός της παρουσιαστής, ένα από τα καλύτερα και ικανά παιδιά της τηλεόρασης, ο συντοπίτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, που την αγκάλιασε ενθουσιασμένος όταν άνοιξε την καρτέλα και είδε ότι κέρδισε και το αυτοκίνητο στο αποψινό επεισόδιο.

Όταν λοιπόν η Μαρία γύρισε τον δεύτερο τροχό διεκδικώντας το αυτοκίνητο, επέλεξε κατά τύχη, το νούμερο 12! Κανείς δεν γνώριζε ότι πίσω από το συγκεκριμένο νούμερο κρύβεται ως δώρο το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, ένα πολυτελές αυτοκίνητο!

Η παίκτρια έλυσε και τον τελευταίο γρίφο που ήταν πόλεις του εξωτερικού. Επέλεξε τα σωστά γράμματα και έλυσε το λεκτικό παζλ που ήταν Δουβλίνο και Στρασβούργο!

Και όταν ήρθε η στιγμή ο Πέτρος Πολυχρονίδης να ανοίξει το καρτελάκι που έκρυβε το δώρο που είχε κερδίσει η παίκτρια, πραγματικά δεν πίστευε την τύχη της αφού είχε πετύχει… διάνα!