Θεόδωρος Βουρδόλης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Γιάννη Ζαμπούκη στην Αλεξανδρούπολη

Θεόδωρος Βουρδόλης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Γιάννη Ζαμπούκη στην Αλεξανδρούπολη

Την απόφαση συστράτευσης του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” και τον επικεφαλής της υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Θεόδωρος Βουρδόλης. 

Αστυνομικός στο επάγγελμα, αλλά με παρουσία και συμμετοχή στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ο κ.Βουρδόλης αναφέρει στην δήλωση του:

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι

Στην εκπνοή του 2018,  και αυτές τις Άγιες και εορταστικές ημέρες όπου στα περισσότερα πρόσωπα των συνανθρώπων μας πρωταγωνιστεί το χαμόγελο και η χαρά, θέλω να μοιραστώ με τους συνδημότες και φίλους μου μια σημαντική απόφαση μου.

Όντας πάντα ενεργός πολίτης, είχα και έχω την χαρά να επικοινωνώ καθημερινά με δεκάδες συμπολίτες μου, είτε κατά την άσκηση  της υπηρεσίας μου, είτε μέσω  της ενασχόλησης μου με τον Αθλητισμό,  τον Πολιτισμό και με τις άλλες καθημερινές δραστηριότητες μου.

Σε αυτές τις συζητήσεις γίνομαι δέκτης και ταυτόχρονα πομπός των προβληματισμών, των  ανησυχιών, των επιθυμιών και των προτάσεων που αφορούν την τοπική μας κοινωνία.

Όλη αυτή η εμπειρία και η γνώση με βοήθησαν και νιώθω  πλέον έτοιμος να επενδύσω όλη μου την δράση  προς όφελος όλων  των συνδημοτών μου.

Αποφάσισα να αγωνιστώ οργανωμένα και ομαδικά για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.

Πριν φτάσω στην τελική μου επιλογή, μελέτησα προσεκτικά προσωπικότητες, στόχους, αρχές και αξίες,  και σήμερα ανακοινώνω επίσημα ότι συστρατεύομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του Μαΐου 2019 με την  Παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

Θεόδωρος Βουρδόλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*