Β.Λαμπάκης: Γιατί δεν συνάντησε χθες τον Καμένο να ζητήσει στήριξη των ΑΝΕΛ; Ιδού η εξήγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Β.Λαμπάκης: Γιατί δεν συνάντησε χθες τον Καμένο να ζητήσει στήριξη των ΑΝΕΛ; Ιδού η εξήγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στήριξη και άλλων κομμάτων, εκτός της Ν.Δ που πρώτη ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι υπέρ της υποψηφιότητας του, ζητάει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Γι’ αυτό άλλωστε και έστειλε την περίφημη επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που τόσες αντιδράσεις προκάλεσε, ζητώντας στήριξη και απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες βρέθηκε στον Έβρο και διανυκτέρευσε στη Αλεξανδρούπολη, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Είχε δηλαδή μια πρώτης τάξεως να τον συναντήσει και να ζητήσει την επίσημη στήριξη και των ΑΝΕΛ, στην υποψηφιότητα του για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Να πήγαινε δηλαδή στο ξενοδοχείο, εκεί όπου είχαν μαζευτεί ο κ.Καμμένος και τα ελάχιστα, εναπομείναντα στα δάχτυλα του ενός χεριού στελέχη του συγκεκριμένου… αποκόμματος πλέον, για να μιλήσουν με τον Πρόεδρο τους και να συζητήσει μαζί του το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Άλλωστε η Τασία Παχίδου, που την βλέπουμε πρώτο πλάνο στη φωτογραφία  δίπλα στον Πάνο Καμμένο, ήταν υποψήφια του κ.Λαμπάκη το 2014 με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”. Θα μπορούσε λοιπόν αυτή να μεσολαβήσει για την συνάντηση.

Πως όμως να μιλήσει με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, μετά απ’ όσα είχε πει αυτός εναντίον του σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πριν δυο χρόνια; Τότε που με αφορμή δηλώσεις για του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, είχε απαντήσει:  “Ο κ. Λαμπάκης επανειλημμένως κάνει διάφορες δηλώσεις και μετά τα μαζεύει πίσω και ζητάει συγνώμη, εμένα μου χει ζητήσει τρεις φορές συγνώμη. Ο κ. Λαμπάκης θα πρέπει να καταλάβει ότι η Θράκη είναι πάρα πολύ ευαίσθητη για να παίζει μαζί της».

Για να απαντήσει ο κ.Λαμπάκης ότι: “Δυστυχώς, ο κ. Καμμένος, ψευδώς ισχυρίστηκε δημόσια, ότι του ζήτησα τρεις φορές συγνώμη, ενώ η αλήθεια είναι ότι αυτό ουδέποτε συνέβη, διότι απλούστατα εδώ και πολλούς μήνες έχω να μιλήσω μαζί του και μάλιστα από την 14η Μαΐου 2015. Έχω υποχρέωση δε να πράξω έτσι, υπηρετώντας την αλήθεια και υπερασπιζόμενος τον τόπο μου απέναντι σε συμπεριφορές κυβέρνησης που παίζουν με έγγραφα και συμβάσεις την υπόσταση της Θράκης και τις λεπτές ισορροπίες της περιοχής.

Ο Θρακιώτικος λαός δε χρειάζεται «προστάτες» στον Έβρο σαν τον κ. Καμμένο που αντιμετωπίζει τους τοπικούς εκπροσώπους του με ψεύδη, θέλοντας να τους καταστήσει υπηρέτες, έξω από τα αληθινά συμφέροντά του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*