Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στη δημοτική σύμβουλο Λαμπάκη και Πρόεδρο Πέπλου απ’ ευθείας ανάθεση αρτοποιήματα 9.103 ευρώ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Στη δημοτική σύμβουλο Λαμπάκη και Πρόεδρο Πέπλου απ’ ευθείας ανάθεση αρτοποιήματα 9.103 ευρώ

Πως το έλεγε εκείνος ο πρώην υπουργός των Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Βουλγαράκης; “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”. Υπέρμαχος του συγκεκριμένου δόγματος, φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και η δημοτική του αρχή. “Η καλύτερη στην Ελλάδα”, όπως συνηθίζει να λέει.

Κι επειδή το δημαρχείο, όπως επίσης του αρέσει να διακηρύσσει, είναι… γυάλινο και όλα φαίνονται, αλλά γι’ αυτό ας είναι καλά η ΔΙΑΥΓΕΙΑ που φέρνει τα πάντα στην φόρα, διαβάστε τι έγινε. Δόθηκαν με απ’ ευθείας αναθέσεις όλα τα Αρτοποιήματα των εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Φερών, στην δημοτική σύμβουλο της παράταξης Λαμπάκη Κωνσταντίνα Καδόγλου, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέπλου. Μάλιστα η κ.Καδόγλου θα είναι εκ νέου υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου και στην πρόσφατη εκδήλωση ασπάστηκαν με ενθουσιασμό ο ένας τον άλλον. Οι απ’ ευθείας αναθέσεις να συνεχίζονται και… όλα καλά άλλωστε.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, την οποία την υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης  και έχει ημερομηνία 17 Ιουλίου 2018, αποφασίζεται η απ’ ευθείας ανάθεση αρτοσκευασμάτων, κερασμάτων και γλυκών ποσού 9.103,47€ στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Αρτοποιήματα Θράκης (1ο χλμ. Αλεξ/πολης-Παλαγίας ) ως δαπάνες Δημοσίων Σχέσεων,δεξιώσεων  Εθνικών  και Τοπικών Εορτών της Δημοτικής Ενότητος Φερών. 
Για όλες τις εκδηλώσεις των Φερών δηλαδή, με επικεφαλής τον γνωστό Αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση, δίνονται απ’ ευθείας ανάθεση στην δημοτική σύμβουλο Λαμπάκη, απ’ την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και συγκεκριμένα:
  • Δαπάνες δεξιώσεων εθνικών ή τοπικών εορτών
  • Δαπάνες δημοσίων σχέσεων
  • Διοργάνωση festival graffiti
  • Διοργλανωση Φεστιβάλ Πόρου Ευρωπαϊκό χωριό των Πελαργών
  • Δαπάνες για Βήρεια 2018-2019
  • Δαπάνες για Δεκαπενταύγουστο στις Φέρες
  • Δαπάνες εορτασμού Αποκριάς Φερών
  • Δαπάνες Αγροτικής Έκθεσης Φερών
  • Δαπάνες Χριστουγέννων
  • Δαπάνες Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών
 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΚΟΙΝΣΕΠ-ΚΑΔΟΓΛΟΥ- ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ-ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Όλα αυτά δόθηκαν με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στην ΚΟΙΝΣΕΠ η οποία ανήκει στην Καδόγλου Κωνσταντίνα, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητος Πέπλου και εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ του δημάρχου κ.Λαμπάκη. Θα μου πείτε τι να κάνουν οι άνθρωποι; Ο Βαγγέλης Λαμπάκης και ο Νίκος Γκότσης εννοούμε. Αυτήν ξέρουν και αυτήν… εμπιστεύονται. Το είπε εξάλλου και ο Γιώργος Βουλγαράκης, που ανήκει στο ίδιο κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία εννοώ, με τους δυο δημοτικούς άρχοντες: “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”. Σιγά το ποσό άλλωστε. Μόλις 9 χιλιάρικα ευρώ.
Ερωτηματικά, γιατί το αντικείμενο της ΚΟΙΝΣΕΠ
είναι εντελώς διαφορετικό απ’ τα… αρτοποιήματα
Με την συγκεκριμένη ΚΟΙΝΣΕΠ (εγγράφηκε στις 17 Ιανουαρίου 2018) πάντως προκύπτουν κάποια ερωτηματικά. Είναι αρχικά αξιοσημείωτο, ότι η κυρία Καδόγλου διατηρεί ατομική επιχείρηση με τον ίδιο διακριτικό τίτλο ( ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ φούρνος-αρτοσκευάσματα ) 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Εγγραφές Γενικό Μητρώου Φορέων Κ.Αλ.Ο (28-6-2018)

Μετά λοιπόν από μια σειρά άλλων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Βαγγέλη Λαμπάκη στους οποίους επίσης έγιναν απ’ ευθείας αναθέσεις, είτε στους ίδιους είτε σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα (Βρύζας Ι.-Σπηλιωτοπούλου Φ.-Τσονίδου Ε. – Ιντζεπελίδου Ξ.), το ίδιο επιλέχθηκε και για την Πρόεδρο του Πέπλου Κωσταντίνα Καδόγλου. Γυάλινο εντελώς αυτό το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Πραγματικά. Μόνο που τα τζάμια μάλλον… φιμέ θα πρέπει να είναι.

Κι όπως είπε στο τέλος της πρόσφατης εκδήλωσης απολογισμού και παρουσίασης των υποψηφίων του ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης: “Είναι αυτό που ήθελα τόσα χρόνια. Συνοδοιπόρους οι οποίοι να είναι έντιμοι, παραγωγικοί, τιμώντας τους θεσμούς και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Συγκρίνετε τους με άλλους και απορρίψτε τους αν μπορείτε. Δεν θα μπορέσετε. Ειλικρινά σας το λέω”. 

Συγκρίνετε τους λοιπόν Αλεξανδρουπολίτες και ξαναψηφίστε τους και μάλιστα με… δυο χέρια. Για να συνεχίσουν τα ίδια.

Ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης με συνεντεύξεις

Σας παραθέτουμε και δεύτερο σχετικό με την εκδήλωσή μας ρεπορτάζ από τη Δέλτα Τηλεόραση.Παρακολουθήστε και σχετικές δηλώσεις υποψηφίων αλλά και του ίδιου του επικεφαλής κ. Λαμπάκη μετά την εκδήλωση.Ευχαριστούμε.#synexizoume #polipolites #sta_matia

Gepostet von Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης am Freitag, 21. Dezember 2018