Επιτέλους: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην πρόσληψη Ιατρού εργασίας

Επιτέλους: Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προχώρησε στην πρόσληψη Ιατρού εργασίας

Έπρεπε να διαμαρτύρονται συνεχώς οι εργαζόμενοι, να έρθει στην Αλεξανδρούπολης ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης, να υπάρξουν καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, για να λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη Ιατρού Εργασίας. 

Σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση 700/2018 του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη (Αρ. πρωτ. 39495/27-12-18) που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, με τίτλο: “Έγκριση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας για, παροχή υπηρεσίας ιατρού εργασίας προϋπολογισμού 10.427,55 €», ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ:
Ανάθεση της εκτέλεσης της ανωτέρω εργασίας για την παροχή υπηρεσίας ιατρού εργασίας στον Χαδόλια Δημήτριο από τις Σάπες.

Το σήριαλ με τον Ιατρό Εργασίας

Φαίνεται λοιπόν να μπήκε ένα τέλος στο σήριαλ με τον Ιατρό Εργασίας, αφού:
  1. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επί επτά περίπου χρόνια ( 2011-2017 ) στερούνταν Ιατρού Εργασίας
  2. Η σύμβαση του ιατρού που είχε προσληφθεί για την περίοδο 2017-2018 έληξε από τον Μάιο του 2018
  3. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α. Παύλος Μιχαηλίδης έθεσε πολλές φορές το θέμα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στην περιβόητη σύσκεψη στο δημαρχείο μεταξύ Βαγγέλη Λαμπάκη και εργαζομένων.
  4. Ο παριστάμενος αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.Τσούνης κατήγγειλε την σημαντική αυτή παράλειψη του Δήμου στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στην Επιθεώρηση Εργασίας,
  5. Το κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας με επιτόπια επίσκεψη διαπίστωσε και κατέγραψε την σοβαρή αυτή αμέλεια του Δήμου.
  6. Επιτέλους ο Δήμος προχώρησε στην πρόσληψη Ιατρού Εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ