Ξέσπασμα της Αλεξανδρουπολίτισσας Πηγής Δεβετζή: “Ανακατεύομαι όταν μιλάω για το γάμο μου” (Video)

Ξέσπασμα της Αλεξανδρουπολίτισσας Πηγής Δεβετζή: “Ανακατεύομαι όταν μιλάω για το γάμο μου” (Video)

Η Αλεξανδρουπολίτισσα Πηγή Δεβετζή συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον γάμο της, στο Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο με πολιτικό γάμο το Νοέμβριο του 2006, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2000. 

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του ζευγαριού, πριν το διαζύγιο, μοιράζονταν μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, όπου η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει το καφέ Kasbba στο κέντρο της πόλης. Μετά το χωρισμό πάντως, η διεθνούς φήμης αθλήτρια του τριπλούν έχει επιστρέψει στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε χωρίς περιστροφές για το γάμο της: «Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι! Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν… Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι’ αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι’ αυτό. Ότι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω”.

Πηγή: zappit.gr