Η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με τον σύντροφο της Ε. Παύλου στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με τον σύντροφο της Ε. Παύλου στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το χωριό Λουτρά Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον σύντροφο της Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι που έχει στο youtube, μέσα από το οποίο αποκάλυψαν ένα μικρό δείγμα από το ταξίδι τους στα πανέμορφα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, το χωριό της τραγουδίστριας στο οποίο ζει η οικογένειά της. Μάλιστα ο πατέρας της μίλησε για την ιστορία των Λουτρών και μαζί με την Ελένη βρέθηκαν σε κάποια σημεία του.

Αφού άναψαν την ψησταριά τα Χριστούγεννα και πέρασαν όμορφα και οικογενειακά στην αυλή του σπιτιού τους, μετά την βόλτα τους στα Λουτρά και  στα μέρη που μεγάλωσε η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια, βρέθηκαν και στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης, τον κορυφαίο βιότοπο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη, με τα σπάνια είδη αρπακτικών πουλιών.

Κι επειδή χιλιάδες θαυμαστές της παρακολουθούν το κανάλι τους στο youtube, έμμεσα διαφήμισαν και την περιοχή μας η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.