Στη λαϊκή και το ΚΑΠΗ της Ν.Βύσσας η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου

Στη λαϊκή και το ΚΑΠΗ της Ν.Βύσσας η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου


Στη λαϊκή αγορά της Νέας Βύσσας, στο ΚΑΠΗ αλλά και σε καφενείο του χωριού βρέθηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, παρά τις καιρικές συνθήκες χιονόνερου που επικρατούσαν και άκουσε τις απόψεις, τα παράπονα και τα θέματα των κατοίκων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης της “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” για την συγκεκριμένη επίσκεψη:
“Η υποψήφια δήμαρχος έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και αντάλλαξε ευχές με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές, ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες που ζητούσαν οι παρευρισκόμενοι.


Οι έμποροι και παραγωγοί γκρίνιαξαν για τη “μειωμένη κίνηση”, ενώ οι καταναλωτές για την “ακρίβεια”. Η κα Γκουγκουσκίδου τους ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τις θέσεις της δημοτικής παράταξης για την “αναζωογόνηση της αγοράς”. 


Στη συνέχεια επισκέφτηκε για ευχές το ΚΑΠΗ της Ν. Βύσσας, όπου οι παρευρισκόμενοι κέρασαν καφεδάκι και της ευχήθηκαν τη νέα χρονιά να είναι η δήμαρχός τους.
Τέλος, συνάντησε δημότες της Ν. Βύσσας σε γνωστό καφενείο.
Παρά το εορταστικό κλίμα ακούστηκαν παράπονα κι εκδηλώθηκε απογοήτευση για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής.


Η υποψήφια δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι μαζί θα παλέψουν για να βελτιωθούν τα πράγματα στη Ν. Βύσσα και τους υποσχέθηκε ότι μέσα στον Ιανουάριο θα ξαναεπισκεφτεί το χωριό για μια επικοδομητική συζήτηση.