Όσκαρ υποκρισίας στον Κ.Χατζηαναγνώστου: “Γαργάρα” η στάθμευση του Αντιδημάρχου Χ.Ζιώγα σε θέση ΑΜΕΑ και κατηγορεί άλλους

Όσκαρ υποκρισίας στον Κ.Χατζηαναγνώστου: “Γαργάρα” η στάθμευση του Αντιδημάρχου Χ.Ζιώγα σε θέση ΑΜΕΑ και κατηγορεί άλλους

 

Το όσκαρ υποκρισίας δικαιούνται πανάξια ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, εκ νέου υποψήφιος με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου. Έκανε “γαργάρα” την παράνομη στάθμευση του Αντιδημάρχου Χρήστου Ζιώγα σε ράμπα ΑΜΕΑ που ανέδειξε το Evros-news.gr, αλλά ζητάει την παραδειγματική τιμωρία κάποιου στην Αθήνα που έκανε το ίδιο.

Με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε στα αθηναϊκά ΜΜΕ, για την ταλαιπωρία ενός 17χρονου κατοίκου της Γλυφάδας, ο οποίος περίμενε 45′ με το αναπηρικό του αμαξίδιο για να φτάσει ο οδηγός και να μετακινήσει το όχημα του από την ειδική ράμπα που είχε κλείσει παρκάροντας παράνομα, ο πατέρας του δημοσιοποίησε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε χαμός από τις έντονες αντιδράσεις.

Ο κ.Χατζηαναγνώστου, αρμόδιος επαναλαμβάνουμε στον δήμο Αλεξανδρούπολης για την Δημοτική Αστυνομία, κοινοποίησε ένα σχετικό δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου οδηγού. Έκανε μάλιστα το παρακάτω σχόλιο:

Πιο κάφρος δεν γίνεται για τέτοιες είδους παράνομες σταθμεύσεις δεν δικαιολογείται κανένας οδηγός και εδώ η όποια αρχή (Τροχαία-Δημοτική Αστυνομία) θα πρέπει να είναι αμείλικτη καμία επιείκεια η ποινή των 60 ημερών αφαίρεσης άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας να ισχύει στο έπακρο ακόμα και να το επιβάλλουν άκρως κοινωνικοί λόγοι η λόγοι υγείας δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία”.

Ο ίδιος όμως, έκανε πριν λίγες ημέρες “γαργάρα” μια παρόμοια παράβαση του συναδέρφου του στο δημοτικό συμβούλιο και… συναγωνιστή στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” Βαγγέλη Λαμπάκη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστου Ζιώγα, ο οποίος πάρκαρε παράνομα σε ράμπα αναπήρων και την έκλεισε επί ώρα με το αυτοκίνητο του, για να πάει σε παρακείμενη ταβέρνα. Το θέμα είχε αναδείξει το Evros-news.gr με δυο δημοσιεύματα και φωτογραφικά ντοκουμέντα, αναφέροντας το όνομα του κ.Ζιώγα και προβάλλοντας το αυτοκίνητο του.

-Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα ανήκει το παράνομα παρκαρισμένο σε ράμπα ΑΜΕΑ αυτοκίνητο

Ο κ.Χατζηαναγνώστου, αποκλείεται να μην το είδε ή να του το μετέφεραν. Συνηθίζει άλλωστε να αντιδράει και να σχολιάζει δημοσιεύματα μας, έγινε όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία τον αφορά ως υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας, ξαφνικά “σφίγγα” και… μουγκάθηκε. Τώρα όμως βγήκε να κατηγορήσει και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του παραβάτη στην Αθήνα. Επί της ουσίας έχει απόλυτα δίκιο και συμφωνούμε και εμείς και όλοι πιστεύω. Το ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ όμως το κερδίζει σίγουρα και εκτός συναγωνισμού.

Το θέμα μάλιστα είχε αναδημοσιεύσει και αναδείξει και το γνωστό site με θέματα αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος, το epoli.gr:

-Αντιδήμαρχος πάρκαρε σε ράμπα ΑμεΑ

Να τους χαίρονται οι Αλεξανδρουπολίτες όλους αυτούς και να τους ξαναψηφίσουν τον ερχόμενο Μάιο, για να συνεχίσουν τα ίδια. Να μας νομίζουν και να τους νομίζουν δηλαδή για… ηλίθιους, που δεν βλέπουν, δεν ακούν και δεν μπορούν να κρίνουν συμπεριφορές και αντιδράσεις.

-Αλεξανδρούπολη: Ανήκει σε Αντιδήμαρχο το αυτοκίνητο που πάρκαρε παράνομα και έκλεισε ράμπα ΑΜΕΑ;