Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Λίγο πριν τα… γλέντια, εξόφλησαν και 3η δόση στον εργολάβο

Πεζόδρομος οδού Κύπρου: Λίγο πριν τα… γλέντια, εξόφλησαν και 3η δόση στον εργολάβο

Λίγο πριν τα γλέντια, με εδέσματα, κρασί και μουσική που προετοιμάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την ερχόμενη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου, μήπως και… περπατηθεί και αγαπηθεί από τους πολίτες και συγκεκριμένα μια βδομάδα πριν, παραμονές Χριστουγέννων 24 του μήνα, εξόφλησαν την 3η δόση στον εργολάβο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης προχώρησαν στην:  Εξόφληση 3ου λογαριασμού του έργου: Ανάπλαση πεζοδρόμου Κύπρου ποσού 7.248,11 ευρώ. Οπότε εξοφλήθηκε όλο το κόστος του έργου στον συγκεκριμένο εργολάβο, που ανέρχεται στις 30.732 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΛΗΡΩΜΗ 3ος ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Αφού λοιπόν περάσουν οι γιορτές και τα… πανηγυράκια που ετοιμάζουν ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον περπατήσουν οι Αλεξανδρουπολίτες, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα υπόλοιπα. Πότε θα έρθει δηλαδή η συμπληρωματική σύμβαση, αφού άλλαξε η αρχική με την τσιμέντωση των κυβόλιθων και όσα ακολούθησαν. Με τις μεγάλες αντιδράσεις, τον “θόρυβο” που δημιουργήθηκε και φυσικά την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε Προκαταρκτική Εξέταση, στην οποία όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας.

-Εισαγγελική παρέμβαση για την οδό Κύπρου – Διέταξε προκαταρκτική εξέταση – Κλήθηκε ήδη για εξηγήσεις ο Γ.Κουκουράβας