Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση της δημοτικής αρχής Λαμπάκη για να μαζέψουν κόσμο στον πεζόδρομο της Κύπρου

Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση της δημοτικής αρχής Λαμπάκη για να μαζέψουν κόσμο στον πεζόδρομο της Κύπρου

Κινητοποίηση της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και των ανθρώπων της παράταξης του “Πόλη και Πολίτες” υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν κόσμο σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου, όπου έχουν προγραμματίσει εκδήλωση… γνωριμίας, με δέλεαρ εδέσματα, κρασί και μουσική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, τηλεφωνούσαν σε πολίτες, όπως ακριβώς έκαναν και πριν την εκδήλωση απολογισμού του έργου του και παρουσίασης των υποψηφίων και τους καλούσαν να βρεθούν σήμερα στις 12 στον περιβόητο πεζόδρομο της Κύπρου. Επειδή είναι γνωστές οι έντονες και καθολικές αντιδράσεις που έχουν υπάρξει για την δημιουργία του και την εγωιστική, αλαζονική απόφαση του κ.Λαμπάκη να προχωρήσουν τα έργα, φοβούνται ότι θα δημιουργούνταν άσχημες εντυπώσεις αν ήταν… τρεις και ο κούκος.

Ποντάρουν επίσης και στο γεγονός ότι είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο κόσμος της πόλης θα βρίσκεται στους δρόμους για τελευταία τα ψώνια πριν την αλλαγή του χρόνου. Υπάρχει και η καθιερωμένη συνήθεια πολλών καταστηματαρχών να βγάζουν ψησταριές έξω από τα μαγαζιά τους και να ψήνουν, οπότε κάνοντας και ο δήμος το ίδιο, μαζί φυσικά με την μουσική από την Φιλαρμονική του, όλο και κάποιους θα “τσιμπήσουν” να βρεθούν σε σημεία της οδού Κύπρου. Για να το παρουσιάσουν στη συνέχεια ως αποδοχή στο… έκτρωμα της πεζοδρόμησης, για το οποίο έχει ήδη υπάρξει να θυμίσουμε παρέμβαση Εισαγγελέα και διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης.