Χιόνια από Πέμπτη σε όλο τον Έβρο (και Αλεξανδρούπολη) και πολικές θερμοκρασίες για μέρες

Χιόνια από Πέμπτη σε όλο τον Έβρο (και Αλεξανδρούπολη) και πολικές θερμοκρασίες για μέρες

Ο νομός Έβρου και η Θράκη γενικότερα μπορεί να την… γλίτωσαν από αυτό το μίνι κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία “Ραφαήλ” που έπληξε σχεδόν όλη την υπόλοιπη χώρα για την Πρωτοχρονιά, αλλά από την Πέμπτη έρχονται χιόνια και πολικές θερμοκρασίες (πολλούς βαθμούς κάτω απ’ το μηδέν) για πολλές ημέρες.

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων είναι μάλιστα πως θα χιονίσει ακόμα και μέσα στην Αλεξανδρούπολη, αφού οι χιονοπτώσεις που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Πέμπτης, θα υπάρξουν ακόμα και στις πεδινές περιοχές. Μάλιστα όλα δείχνουν πως το πολύ άγριο αυτό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει την Ελλάδα και το νομό Έβρου, μπορεί να διαρκέσει για μια εβδομάδα περίπου και συγκεκριμένα μέχρι 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχύουν μέχρι τώρα, από Πέμπτη θα έχουμε:

Από αργά το απόγευμα της Πέμπτης, θα αρχίσουν οι χιονοπτώσεις και η θερμοκρασία θα πάρει την κατηφόρα, ενώ θα επικρατεί και ολικός παγετός.

Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα το ΣαββατοΚύριακο Ίσως και στους -11 σε κάποιες περιοχές του νομού.

Οι χιονοπτώσεις φαίνεται να συνεχίζονται με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και την επόμενη εβδομάδα μέχρι και την άλλη Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την κίνηση της κακοκαιρίας από τον Ορέστης Ορεστιαδίτης

Το δριμυ ψυχος που μας ερχεται απο την Πεμπτη δειχνει να παραμενει τουλαχιστον για μια εβδομαδα!

Το δριμυ ψυχος που μας ερχεται απο την Πεμπτη δειχνει να παραμενει τουλαχιστον για μια εβδομαδα!Επικρατωντας ολικο παγετο σε πολλες περιοχες της κεντρικης και βορειας Χωρας

Gepostet von Weather News Greece am Dienstag, 1. Januar 2019

Πηγή: Ορέστης Ορεστιαδίτης