Το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου

Το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου

Κοντά στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα λόγω προβλημάτων υγείας, βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με σεβασμό στις συνθήκες, μίλησε με ασθενείς και τους ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και υγιείς να επιστρέψουν στο σπίτι και τους δικούς τους.

Οι συνοδοί αντάλλαξαν ευχές με την υποψήφια δήμαρχο και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, που σκέφτηκε τους δικούς τους ανθρώπους τη σημερινή ημέρα.

Η κα Γκουγκουσκίδου ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αυτές τις γιορτινές ημέρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου αντάλλαξε ευχές με ασθενείς και εργαζόμενους. Όπως δήλωσε: “Αυτές τις γιορτινές ημέρες είμαστε κοντά στους ασθενείς και τους αδύναμους της κοινωνίας”, επεσήμανε εμφανώς συγκινημένη η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”, που καθημερινά κάνει επισκέψεις, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, προκειμένου να καταγράψει και να πληροφορηθεί κάθε πρόβλημα, παράπονο, και αίτημα των πολιτών του δήμου Ορεστιάδας.