Διδυμότειχο: Έξαλλοι με τον βουλευτή Γ.Καίσα. Απουσίασε και απ’ τις 3 συσκέψεις για το ΤΕΙ Νοσηλευτικής

Διδυμότειχο: Έξαλλοι με τον βουλευτή Γ.Καίσα. Απουσίασε και απ’ τις 3 συσκέψεις για το ΤΕΙ Νοσηλευτικής

Έξαλλοι είναι όλοι στο Διδυμότειχο με τον βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καίσα και την αδιαφορία που δείχνει στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το ΤΕΙ Νοσηλευτικής, το οποίο κινδυνεύει να χαθεί για την πόλη, αφού απουσίασε και από τις τρεις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. 

Τόσο το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Διδυμότειχο, όσο και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και την περασμένη Κυριακή στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διδυμοτείχου, ο συγκεκριμένος βουλευτής… έλαμψε δια της απουσίας του. Κι όλα αυτά, ενώ κατάγεται από το διπλανό Ελληνοχώρι, χωριό ελάχιστα χιλιόμετρα έξω απ’ την πόλη του Διδυμοτείχου. Παράλληλα είναι και γιατρός στο επάγγελμα, οπότε γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα και θα μπορούσε να συνεισφέρει με τις απόψεις του.

Όταν έρθουν οι εκλογές θα τον ξεχάσουμε και εμείς, αφού δείχνει να αδιαφορεί παντελώς για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα”, είναι ένα απ’ τα ηπιότερα σχόλια που ακούστηκαν από παριστάμενους πολίτες στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Κυριακής. Εκεί, ο κ.Καίσας έστειλε και πάλι, όπως και στη σύσκεψη του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, τον συνεργάτη του Κώστα Γκουρλομένο, αποσπασμένο υπάλληλο στο γραφείο του από το υπουργείο Ανάπτυξης.

“Ο κ.Καίσας είχε έναν επιπλέον λόγο να βρίσκεται και στις τρεις συσκέψεις ή τουλάχιστον στις περισσότερες από αυτές, αφού είναι ο μοναδικός κυβερνητικός βουλευτής που κατάγεται από την περιοχή του Διδυμοτείχου. Αντί λοιπόν να παραστεί, ήρθαν οι άλλοι δυο συνάδερφοι του, σε μία από αυτές βέβαια και οι δύο, αλλά ο ίδιος μας… έγραψε κανονικά. Ντροπή του“, λένε όλοι στο Διδυμότειχο, αγωνιώντας για την τύχη του ΤΕΙ Νοσηλευτικής, αφού οι πληροφορίες το θέλουν να… χάνεται για την πόλη τους.