“Μπαμ” με ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κολγιώνη για την παράταξη Γ.Ζαμπούκη

“Μπαμ” με ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κολγιώνη για την παράταξη Γ.Ζαμπούκη

Ξεκίνημα με το… δεξί (στην κυριολεξία) για την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα  και συστράτευση του για αλλαγή στη δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, ο Δημήτρης Κολγιώνης. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό στέλεχος όχι μόνο στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στον αγροτικό και συνδικαλιστικό τομέα, η υποψηφιότητα του οποίου τονίζει και τονώνει παράλληλα, το υπερκομματικό προφίλ του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του προσδίδει επιπλέον δυναμική με την προσθήκη ενός στελέχους που έχει σημαντική αποδοχή σε πολύ κόσμο της περιοχής.

Στην δήλωση υποψηφιότητας του Δημήτρης Κολγιώνης αναφέρει:

Αγαπητοί μου συνδημότες

Από την προ-Καποδίστρια μέχρι και την  μετα-Κλεισθένη εποχή ήμουν, είμαι και θα είμαι ενεργός και έντονα πολιτικοποιημένος Δημότης .

Πάντα αγωνιζόμουν μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόοδο και την προκοπή  του τόπου μου. Σιωπηλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

Το όνειρο μου ήταν και είναι  η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Τα τελευταία χρόνια νιώθω έντονα την στασιμότητα, την εγκατάλειψη και τον μαρασμό της υπαίθρου. Στεναχωριέμαι για τις χαμένες ευκαιρίες.  Τις αναξιοποίητες προοπτικές.

Με χαρά είδα την  νέα ελπιδοφόρα υποψηφιότητα της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”. Είδα νέους ανθρώπους, αισιόδοξους και χαμογελαστούς. Έτοιμους για προσφορά.

Αποφάσισα να συνταχτώ μαζί τους. Να τους προσφέρω την εμπειρία μου και να μου προσφέρουν την ενέργεια  τους για  δυναμική προσπάθεια.

Να διώξουμε την απογοήτευση και να γεμίσουμε και πάλι ελπίδα για το αύριο.

Φίλες και φίλοι

Σας ανακοινώνω με χαρά ότι αποφάσισα και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη “Δήμος για Ολους – Πρώτα Εσύ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Ελάτε να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να προοδεύσει ο τόπος μας και οι οικογένειες μας.

Γιατί πραγματικά αξίζουμε το καλύτερο!

Δημήτρης Κολγιώνης