Αλεξανδρούπολη: Την υποψηφιότητα της ανακοίνωσε η Δήμητρα Δανιήλ με τον Γιάννη Ζαμπούκη

Αλεξανδρούπολη: Την υποψηφιότητα της ανακοίνωσε η Δήμητρα Δανιήλ με τον Γιάννη Ζαμπούκη

Μια ακόμη πολύ δυνατή υποψηφιότητα ανακοινώθηκε για τον συνδυασμό “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!” με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη. Πρόκειται για την Ανθυπαστυνόμο Δήμητρ Δανιήλ, γνωστή και για την συνδικαλιστική της δράση εδώ και περίπου 10 χρόνια στην Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, όπου είναι υπεύθυνη Γραμματείας γυναικών και ταμίας.

Η κ.Δανιήλ με ανακοίνωση της τονίζει ότι θα είναι υποψήφια με τον Γιάννη Ζαμπούκη και σίγουρα η παρουσία της ενισχύει ακόμα περισσότερο τον συγκεκρμένη δημοτική παράταξη.

“Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Υπηρετώ με υπερηφάνεια επί σειρά ετών ως Ανθυπαστυνόμος στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης και παράλληλα εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου επί τρεις τριετίες εκλεγμένη στην Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ως υπεύθυνη Γραμματείας γυναικών και ταμίας.

Θεωρώ ότι είναι ευλογία να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο υπηρετώντας τον συνάδελφο, τον συνεργάτη, τον συνάνθρωπο, τον συμπολίτη.

Επιθυμώντας να διευρύνω τις δραστηριότητες και την προσπάθεια μου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο που ζούμε, ανακοινώνω με χαρά την απόφαση μου να είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στην παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Εύχομαι Καλό και Πολιτισμένο αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Δήμητρα Δανιήλ”

Δήμος για όλους-Πρώτα εσύ”: Μια ακόμη δυναμική

γυναικεία παρουσία έρχεται να μας ισχυροποιήσει

Με ανακοίνωση της η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, καλοσωρίζει την Δήμητρα Δανιήλ, που συστρατεύθηκε στην προσπάθεια της.

“Μια ακόμη δυναμική γυναικεία παρουσία έρχεται να ισχυροποιήσει την παράταξη μας “Δήμος για Όλους – Πρώτα εσύ!”
Με χαρά καλωσορίζουμε την Ανθυπαστυνόμο Δήμητρα Δανιήλ στην κοινή μας προσπάθεια.
Με πλούσια συνδικαλιστική δράση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ως υπεύθυνη γραμματείας γυναικών, θα συνεχίσει τους δημιουργικούς αγώνες της στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας μαζί μας τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.
Της ευχόμαστε καλή δύναμη και αγωνιστικότητα!

Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

Καλή Χρονιά με Υγεία!