Τέσσερα δρομολόγια καθημερινά από αύριο το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, αν επιτρέψει ο καιρός- Δείτε τις ώρες

Τέσσερα δρομολόγια καθημερινά από αύριο το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, αν επιτρέψει ο καιρός- Δείτε τις ώρες

Με τέσσερα δρομολόγια καθημερινά, δύο από Σαμοθράκη και άλλα τόσα απ’ την Αλεξανδρούπολη, θα ξεκινήσει αύριο το πλοίο ΣΑΟΝΗΣΟΣ την ακτοπλοϊκή σύνδεση, εφ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και αρθεί το απαγορευτικό από το λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των συνεχιζόμενων θυελλωδών ανέμων τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου και του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν από αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, με την επιφύλαξη της ορθής πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Τα δρομολόγια μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.01.19, ΔΕΥΤΕΡΑ 07.01.19, ΤΡΙΤΗ 08.01.19

  ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 06:00, 16:00 12:30, 19:30
ΔΕΥΤΕΡΑ 07:00, 14:10 10:30, 17:40
ΤΡΙΤΗ 07:00, 14:10 10:30, 17:40

Μανούσης: Έκπτωση 50% σε όσους ταξιδέψουν για

τα Θεοφάνεια και δεξίωση αύριο στο πλοίο για όλους

Με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης ανακοίνωσε πως ισχύει η απόφαση για μειωμένο εισιτήριο κατά 50% σε όσους θελήσουν να μεταβούν αύριο στην Σαμοθράκη μόνο για τον αγιασμό των υδάτων και επιστρέψουν το μεσημέρι ή το βράδυ. Επίσης, ισχύει ο σημαιοστολισμός και η δεξίωση για όλους τους Σαμοθρακίτες πάνω στο πλοίο, η οποία είχε ανακοινωθεί εδώ και έναν μήνα περίπου ότι θα γίνει στο ΣΑΟΣ ΙΙ.

Όπως ανακοίνωσε ο κ.Μανούσης:

“Από τις 9 Δεκεμβρίου είχαμε προγραμματίσει την συμμετοχή της εταιρίας μας στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Λιμάνι της Καμαριώτισσας. Μάλιστα προτρέπαμε τότε τους ψαράδες αλλά και όλους τους κατοίκους να δώσουμε την ανάλογη λαμπρότητα που αρμόζει σε νησιώτες Χριστιανούς.
Με χαρά πληροφορηθήκαμε πως και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έκανε την ίδια ακριβώς σκέψη με εμάς τιμώντας με την παρουσία του την τελετή Αγιασμού των υδάτων στο νησί μας.
Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τόσο με την βλάβη του πλοίου ΣΑΟΣ όσο και με την παρατεταμένη κακοκαιρία εμείς θα είμαστε εκεί.
Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ σημαιοστολισμένο θα συμμετέχει στην γιορτή!
Και αμέσως μετά την γιορτή θα ακολουθήσει δεξίωση στο πλοίο οπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο και στην οποία καλούνται όλοι οι κάτοικοι της Σαμοθράκης.
Φυσικά ισχύει η προσφορά της έκπτωσης 50% για όσους επιθυμούν να έρθουν από Αλεξανδρούπολη και να επιστρέψουν αυθημερόν .
Το πλοίο θα αποπλεύσει απο Αλεξανδρούπολη αύριο πρωί στις 06.00 ενώ θα μπορεί κάποιος να επιστρέψει από Σαμοθράκη στις 12.30 η εναλλακτικά στις 19.30″.