Δήμος Αλεξανδρούπολης: Αγνόησαν τον εκλεγμένο Πρόεδρο και μοίρασαν φρούτα στο Δωρικό με το νέο υποψήφιο!!!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Αγνόησαν τον εκλεγμένο Πρόεδρο και μοίρασαν φρούτα στο Δωρικό με το νέο υποψήφιο!!!

Μαυρογιαλούροι αισχίστου είδους αποδείχθηκαν κάποιοι στον δήμο Αλεξανδρούπολης και λειτούργησαν εντελώς αντιθεσμικά, προκειμένου να ευνοήσουν το νέο υποψήφιο της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη στην Τοπική Κοινότητα Δωρικού-Αετοχωρίου, πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκλεγμένου Προέδρου της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας το 2010 με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη και συγκεκριμένα του Μιχάλη Σαρακιώτη; Πληροφορήθηκε ότι από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης μοιράστηκαν φρούτα και συγκεκριμένα πορτοκάλια στο Δωρικό, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό. Όπως πληροφορήθηκε, αυτό έγινε υπό την επίβλεψη του συνονόματου του Γιάννη Χρυσορίδη, ο οποίος όμως δεν έχει την παραμικρή ιδιότητα και απλά θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”.

Κατάλαβε τότε και επειδή δεν έχει γίνει ως τώρα η παραμικρή συζήτηση με τον ίδιο να είναι ξανά ο υποψήφιος, ότι κάποιοι από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, λειτουργώντας με μαυρογιαλούρικη και… ρουσφετολογική λογική και νοοτροπία, δεν δίστασαν ακόμα και να ενεργήσουν εντελώς αντιθεσμικά. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Χρήστο Γερακόπουλο και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ αυτός προσπαθούσε να… ψελλίσει δικαιολογίες αρχικά και τελικά παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η συγκεκριμένη ενέργεια και ο τρόπος λειτουργίας.

Είναι φανερό με αφορμή την περίπτωση και του κ.Σαρακιώτη, ότι στην δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη μόνο σίγουροι δεν αισθάνονται και τις δηλώσεις αισιοδοξίας που αρχικά έκαναν τόσο ο δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του, για εκλογή ακόμα και απ’ την πρώτη Κυριακή, ούτε οι ίδιοι δεν τις πιστεύουν και γι’ αυτό τις εγκατέλειψαν.