ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το αυτοκίνητο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, παράνομα παρκαρισμένο με διπλή παράβαση!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το αυτοκίνητο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, παράνομα παρκαρισμένο με διπλή παράβαση!!!

Παράνομο παρκαρισμένο και μάλιστα με διπλή παράβαση, “συνέλαβε” ο φακός το αυτοκίνητο του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ρίζου, στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Evros-news.gr, το αυτοκίνητο του βουλευτή έχει παρκάρει σε θέση που όπως φαίνεται από τα σήμερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, αλλά είναι παράλληλα και θέση για παρκάρισμα ΑΜΕΑ. Απ’ ότι γνωρίζουμε, ο κ.Ρίζος δεν ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, ενώ μπορεί να απολαμβάνει αρκετών άλλων προνομίων ως βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά να παρκάρει το αυτοκίνητο του σε θέση στάθμευσης που Απαγορεύεται, δεν προβλέπεται.

Το αυτοκίνητο του κυβερνητικού βουλευτή το γνώρισαν επιβάτες που ταξίδευαν και βρίσκονταν στο αεροδρόμιο να “πετάξουν” προς Αθήνα με την πτήση έφερνε αυτόν από την πρωτεύουσα στην Αλεξανδρούπολη. Οδηγός ήταν ο συνεργάτης του βουλευτή Νίκος Αργυρίου, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.

Κι επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα τον τελευταίο καιρό για την αντιμετώπιση των ατόμων ΑΜΕΑ από τους οδηγούς, τον μη σεβασμό των δικαιωμάτων τους με την στάθμευση αρκετών δυστυχώς οδηγών σε μπάρες πρόσβασης ή σε θέσεις στάθμευσης που προορίζονται αποκλειστικά για τα άτομα με αναπηρία, πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ρίζου. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν μιλάμε για έναν αριστερό, που όπως και οι ομοϊδεάτες του συχνά επικαλούνται τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και τον σεβασμό τους σε κατηγορίες αδύναμων πολιτών, όπως τα άτομα ΑΜΕΑ.

Πέρα από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, υπάρχουν και μαρτυρίες για τον οδηγό και συνεργάτη του Νίκο Αργυρίου που τον περίμενε και είχε ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ υποπίπτοντας σε ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Ελπίζουμε πάντως να μην ισχύσει το γνωστό: Με λένε Ρίζο και… όπως θέλω τα γυρίζω”.