ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι δυο… Σοφίες, ο Τοψίδης, ο υποψήφιος Κούρτης και το twitter Λαμπάκη

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι δυο… Σοφίες, ο Τοψίδης, ο υποψήφιος Κούρτης και το twitter Λαμπάκη

Όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με τις χιονοπτώσεις και τα κλειστά σχολεία, αλλά και την συζήτηση που γίνεται αν θα πρέπει αυτά να παραμένουν κλειστά, όταν μιλάμε για μια περιοχή που έτσι και αλλιώς ο χειμώνας είναι βαρύς, με γύρισαν πάνω από 40 χρόνια πίσω.

Στα παιδικά, μαθητικά μου χρόνια, όταν πήγαινα στο Γυμνάσιο Μεταξάδων. Θυμάμαι ότι ακόμα και με χιόνι μισό μέτρο, αναγκαζόμασταν να πηγαίνουμε με τα πόδια στην… Στάση στο χωριό μου το Παλιούρι, γιατί δεν ξέραμε αν θα περάσει το λεωφορείο από το Διδυμότειχο και πάρουμε απουσίες. Από το σπίτι μάλιστα μέχρι την Στάση, με το χιόνι απάτητο, μπροστά πήγαιναν οι γονείς μας ανοίγοντας δρόμο με τα πόδια ή τα φτυάρια.

Υπήρξαν μάλιστα αρκετές φορές, στα τρία χρόνια του Γυμνασίου, που το λεωφορείο δεν περνούσε, αλλά ο Γυμνασιάρχης ενημέρωνε πως το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά. Έμπαιναν λοιπόν μπροστά οι γονείς, το χιόνι μπορεί να έφτανε και πάνω από μισό μέτρο και μας πήγαιναν στους Μεταξάδες. Το μεσημέρι επιστρέφαμε μόνοι μας, 4 χιλιόμετρα δρόμος. Με τα πόδια και με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Άλλες εποχές βέβαια τότε, όλοι μας είμαστε πιο σκληραγωγημένοι. Τώρα τα παιδιά μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι έχουμε… λαπαδιάσει, θέλουμε την βόλεψη μας και την ηρεμία και με πέντε πόντους χιόνι ζητάμε από τους δημάρχους να κλείνουν τα σχολεία. Κι αυτοί το κάνουν, αφού γλιτώνουν και τα… πετρέλαια που θα κάψουν για την θέρμανση.

Δεν φοβάται την κακοκαιρία “Σοφία”

ο Τοψίδης όσο έχει δίπλα του την άλλη… Σοφία

Η κακοκαιρία “Σοφία” πέρασε λοιπόν, με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες, οι δήμαρχοι ήταν αφοσιωμένοι στους αποχιονισμούς, αν και όπως παρουσίασε το Evros-nrews.gr, όλοι ανεξαιρέτως ήταν απροετοίμαστοι και έτρεχαν τελευταία στιγμή με απ’ ευθείας αναθέσεις να “επιστρατεύσουν” ιδιώτες και τα σχετικά μηχανήματα. Υπήρχε όμως ένας που δεν… καταλαβαίνει τίποτα από χιόνια και θερμοκρασίες Αλάσκας, συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα.

Κι αυτός είναι ο φίλος μου ο Τάκης (Τάκης, Τάκης, Τάκης οέ-οέ-οέ) Τοψίδης, που αψήφισε το κύμα κακοκαιρίας και επισκέφθηκε τους άλλους νομούς για επαφές και συζητήσεις. Τι να του πει άλλωστε η συγκεκριμένη “Σοφία” όπως ονομάστηκε, όταν έχει δίπλα του και τον στηρίζει μια άλλη… Σοφία; Η  “κολλητή” του φίλη Σοφία Λαμπάκη, που τον βοηθάει σημαντικά στο παρασκήνιο.

Γιατί μπορεί να την διόρισε ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, αντίπαλος του Τοψίδη στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, ως Πρόεδρο στην ΔΕΣΜ-ΟΣ, την εταιρεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δηλαδή, που ασχολείται με τα ευρωπαϊκά προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, αλλά αυτή στηρίζει τον φίλο της. Μάλιστα αυτός που την πρότεινε ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και ο Μέτιος το δέχθηκε, πιστεύοντας αφελώς ότι ο Τοψίδης δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. Οι… ΔΕΣΜ-ΟΙ βέβαια είναι για να… σπάνε όταν κάποιος απιστήσει.

Βοηθάει και τον αδερφό της φυσικά

Η Σοφία βέβαια, όπως κάνει πάντα, είναι προσεκτική στο προσκήνιο και κινείται συνήθως παρασκηνιακά για να βοηθήσει τον φίλο της. Συγχρόνως, μαθαίνω ότι κάνει το ίδιο με πολύ μεγαλύτερη ένταση και για τον αδερφό της Βαγγέλη Λαμπάκη, που θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. “Το αίμα νερό δεν γίνεται άλλωστε” και αν δεν βοηθήσει τον αδερφό της αυτή, ποιος θα το κάνει;

Συναντάει λοιπόν πιθανούς υποψήφιους για την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”, ακόμα και κάποιους που συζητούν και με άλλους υποψήφιους και προσπαθεί να τους πείσει να είναι υποψήφιοι με το νυν δήμαρχο. Με τις εκδόσεις άλλωστε δεν ασχολείται πλέον, η εταιρεία που γνώρισε… δόξες πριν λίγα χρόνια δεν υπάρχει και η ίδια απλά χαίρεται να βλέπει κάποιες από τις… μαθήτριες-υπαλλήλους της, να προχωρούν επαγγελματικά.

Όπως μία από την Αλεξανδρούπολη, η οποία απ’ ότι βλέπω στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παίρνει με απ’ ευθείας αναθέσεις συνέχεια απ’ τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη τις εκτυπώσεις. Θα σκέφτεται ο άνθρωπος, αφού θήτευσε δίπλα στην αδερφή του την Σοφία και έμαθε την δουλειά, θα πρέπει να είναι πολύ καλή στον τομέα της και εγγύηση για την πετυχημένη δουλειά. Όπως τα διαφημιστικά φυλλάδια που της ανέθεσαν πρόσφατα για τουριστική προβολή της πόλης για παράδειγμα.

Υποψήφιος με Τοψίδη ο ΧρήστοςΚούρτης

Ας επανέλθουμε στον φίλο μου, τον Τάκη Τοψίδη. Ένας από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που θα έχει, μαθαίνω πως είναι ο Χρήστος Κούρτης. Ο υποψήφιος το 2006 δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, που όμως απέτυχε παταγωδώς, μια και έχασε την δημαρχία από τον Γιώργο Αλεξανδρή. Μάλιστα τότε είχε κατέβει “αντάρτης” από τη Ν.Δ απέναντι του ο Βαγγέλης Λαμπάκης και όπως λέγεται, την δεύτερη Κυριακή στήριξε σιωπηρά τον Αλεξανδρή.

Ο Κούρτης ήθελε να είναι υποψήφιος και το 2010, αλλά τελικά “χάθηκε” από τα δημόσια πράγματα και τα τελευταία 8 χρόνια δεν υπήρχε πουθενά. Που πήγε και τον… ξέθαψε ο κ.Τοψίδης αυτόν τον τόσο πετυχημένο αυτοδιοικητικό; Με τέτοια πρόσωπα, αποτυχημένα σην αυτοδιοίκηση,  πιστεύει ότι θα σηματοδοτήσει το… καινούργιο και αισιόδοξο για την Περιφέρεια; Αυτό είναι το νέο “αίμα” που θα δημιουργήσει αέρα νίκης;

Κι επειδή όπως σας έλεγα δεν τον φοβίζει η κακοκαιρία και γυρίζει στην Περιφέρεια κάνοντας επισκέψεις σε διάφορες περιοχές, μου έκανε εντύπωση ένα πράγμα. Είδα ότι επισκέφθηκε την Καβάλα, μέσα στο ψωφόκρυο και τα χιόνια, έχοντας δίπλα του τον Αντιπεριφερειάρχη του νομού Θόδωρο Μαρκόπουλο. Στις φωτογραφίες που κοινοποίησαν πάντως, είναι μόνο οι δυο τους. Που είναι η μεγάλη… δυναμική, οι πολλοί υποψήφιοι που έχει εξασφαλίσει σε όλους τους νομούς;

Πιο καλή η… μοναξιά

Όταν στην Καβάλα, όπου έχει τον Μαρκόπουλο και τον Ιωσηφίδη, μας θυμίζει το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Πάριου (ξέρετε, αυτόν που η “αρπαχτή” του το καλοκαίρι στη Γιορτή Κρασιού κόστισε την ΤΙΕΔΑ 45.000 ευρώ), το “πιο καλή η μοναξιά”, μάλλον τα πράγματα δεν θα πρέπει να είναι και τόσο αισιόδοξα. Παρά τις δικές του υπεραισιόδοξες δηλώσεις και την “εικόνα” που παρουσιάζει στους δημοσιογράφους, τους οποίους μαθαίνω… τραπεζώνει σε διάφορους νομούς.

Τα ίδια και χειρότερα στην Δράμα, με τον επίσης Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη. Οι δυο τους βλέπω να είναι στην φωτογραφία από εκδηλώσεις των Θεοφανείων. Τόσο μεγάλη… δυναμική έχει αναπτύξει η παράταξη του φίλου μου Τάκη. Που θα έπρεπε να είναι μαζί με πολλούς υποψηφίους ή υποστηρικτές του, αλλά στις επισκέψεις του είναι… τρεις και ο ίδιος. Ούτε καν τρεις, αλλά δύο με αυτόν μαζί.

Αφήστε που στην Δράμα για ένα από τα… πρωτοπαλίκαρα του, εκτός του Πατακάκη, κάποιοι όταν ακούνε το όνομα του λένε πως… διώχνει κόσμο παρά φέρνει στον κ.Τοψίδη. Γιατί ως πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, έχει δημιουργήσει πολύ αρνητική “εικόνα” και αυτό του είπε και κορυφαίος θεσμικός του νομού, από τον οποίο δεν περίμενε με τίποτα, λόγω της θέσης του, να εκφραστεί μπροστά σε άλλους τόσο αρνητικά.

Όπως βλέπετε, τέτοια διαφήμιση και προβολή για τις κινήσεις του φίλου μου Τάκη, με φωτογραφίες από τις επισκέψεις του, ούτε τα… 100 σάιτ της Περιφέρειας, με τα οποία θέλει να έχει συνεργασία και να μην ξεχωρίζει κανένα όπως συνέχεια επαναλαμβάνει, δεν του κάνουν. Εγώ όμως δεν ξεχνώ ότι γνωριζόμαστε χρόνια και τον αγαπώ πολύ. Νομίζω ότι και ο ίδιος τρέφει τα ίδια συναισθήματα για μένα, άσχετα αν άλλα λέει στους “κολλητούς” του. Τον Λάκη Κιτσικίδη για παράδειγμα.

Κακοήθειες ότι πήγε στο αεροδρόμιο και

περίμενε τον Τσίπρα να του δώσει το χρίσμα

Ας γυρίσουμε όμως στον Βαγγέλη Λαμπάκη και κάποιους κακοήθεις, που διέδιδαν πως πήγε μέσα στο κρύο και ξεροστάλιαζε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να έρθει το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψη του στην Σαμοθράκη. Με στόχο φυσικά να του ζητήσει δια ζώσης και πάλι να του δώσει το επίσημο χρίσμα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σιγά που δεν ήξερε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης ότι θα πάει απ’ ευθείας στο νησί με ελικόπτερο Σινούκ ο Πρωθυπουργός και δεν θα περνούσε καθόλου από το αεροδρόμιο “Δημόκριτος”. Αυτά τα διαδίδουν όσοι τον… τρέμουν, επειδή από την πρώτη Κυριακή θα εκλεγεί ξανά. Αν και οι κινήσεις που κάνει εδώ και αρκετό καιρό, μάλλον μεγάλο άγχος και ανασφάλεια δείχνουν.

Για να καταλάβετε, μετά από 3 χρόνια, ο κ.Λαμπάκης…  ενεργοποίησε και πάλι το προσωπικό του twitter. Τελευταία φορά που είχε ανεβάσει tweet, ήταν την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα του 2016, όταν και ευχήθηκε με κάρτες στους συμπολίτες του. Στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε και το παράτησε. Τόσο σίγουρος ήταν πως δεν θα είχε αντίπαλο στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου. Για να το ενεργοποιήσει πάντως και πάλι, μάλλον κάτι θα άλλαξε.

Οι δυσκολίες ενός συναδέρφου δημοσιογράφου σε

άλλο νομό. Ευτυχώς αυτά δεν συμβαίνουν στον Έβρο

Πηγαίνοντας προχθές στην ΕΣΗΕΑ, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για ένα γραφειοκρατικό θέμα, συνάντησα έναν παλιό φίλο και συνάδερφο από τις αθλητικές εφημερίδες, που τον είχα… χάσει τα δυο τελευταία χρόνια. Όταν λοιπόν πιάσαμε κουβέντα και τον ρώτησα που βρίσκεται, μου είπε ότι είναι πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σε νομό της Πελοππονήσου και έχει εδώ και ένα χρόνο δημιουργήσει ειδησεογραφικό σάιτ.

Μόνο που αντιμετωπίζει προβλήματα, επειδή κάνει στους πάντες κριτική. Μου είπε λοιπόν τον… πόνο του, ιδιαίτερα για τον δήμαρχο μιας από τις πόλεις της περιοχής του και εγώ που τα άκουσα όχι μόνο έφριξα, αλλά αισθάνθηκα πολύ τυχερός, γιατί εδώ στο νομό Έβρου δεν υπάρχουν αυτά. “Φίλε είμαι τυχερός εγώ με το Evros-news.gr, γιατί τέτοια εμείς δεν έχουμε. Μια χαρά είναι οι δήμαρχοι μας και δεν υπάρχει καμιά σχέση με αυτόν που έμπλεξες” του είπα.

Τι ακριβώς… τραβάει ο φίλος και συνάδερφος ξέρετε; Είναι ο μοναδικός που κάνει κριτική στον συγκεκριμένο δήμαρχο, γιατί από τα υπόλοιπα σάιτ που υπάρχουν εκεί, ο ένας είναι παράλληλα και εργαζόμενος στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οπότε, όχι μόνο σε αυτό δεν λέει το παραμικρό εναντίον του δημάρχου, ο οποίος έχει… ξεσκιστεί στις απ’ ευθείας αναθέσεις όμως είναι και Πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου, αλλά και στην ιστοσελίδα του δεν γράφει το παραμικρό εναντίον του και τον… αποθεώνει.

Ένα άλλο τοπικό ραδιόφωνο, που διαθέτει και εβδομαδιαία εφημερίδα, επίσης λέει και γράφει… ύμνους για τον δήμαρχο, ο οποίος δίνει στον ιδιοκτήτη του απ’ ευθείας τις περισσότερες εκτυπώσεις. Υπάρχει και τρίτο ραδιόφωνο, που επίσης είναι… λιβανιστήρι του δημάρχου. Αυτό παίρνει απ’ ευθείας αναθέσεις, για ραδιοφωνικά σποτάκια προβολής της διανομής διαφόρων φρούτων και λαχανικών, με τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Σαν να μην του έφταναν αυτά. Ακόμα και ο νέος Προϊστάμενος του τοπικού Κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού, είναι “κολλητός” του. Τον έχει διορίσει σε μια δημοτική του επιχείρηση, αν και δεν είναι εκλεγμένος και παράλληλα “κλείνει” καλλιτέχνες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου. Οπότε καταλαβαίνεις ότι πλέον ούτε εκεί θα του γίνεται η παραμικρή κριτική.

Μέχρι και σε μια σελίδα στο facebook, που δημιουργήθηκε για να επισημαίνει και να αναδεικνύει τα προβλήματα και τα θέματα της πόλης, βρήκε άκρη με τους διαχειριστές της και τον… γλείφουν από το πρωί ως το βράδυ”, μου είπε το παλιό φιλαράκι και εγώ γελούσα. Γιατί όπως του απάντησα: “Εμείς στον Έβρο ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια πράγματα φίλε. Αλλά είναι δυνατόν να συμβαίνουν; Τόσο ελεγχόμενη κατάσταση πια απ’ αυτόν τον δήμαρχο”;

Σφίγγες” Βίτσας και Παππάς για όσα γράψαμε

Πέρασαν τόσες πολλές ημέρες, αλλά οι συνήθως… ευέξαπτοι και αντιδρώντες Θανάσης Βίτσας και Παναγιώτης Παππάς, δεν είδα να απαντούν το παραμικρό στις αποκαλύψεις του Evros-news.gr. Για την πρόσληψη του αδερφού του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, αλλά και τις απ’ ευθείας αναθέσεις στον “σύντροφο”(μια και είναι προσφιλής έκφραση του κ.Παππά και έτσι προσφώνησε τον Αλέξη Τσίπρα)  και συνυποψήφιο στην ίδια δημοτική παράταξη, τον Λαζανδρέα. 

Μαθαίνω μάλιστα ότι θα προκύψουν πολλά ενδιαφέροντα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ προσεχώς για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Σαμοθράκης. Έφεραν τον Πρωθυπουργό για λίγες ώρες τα Θεοφάνεια, δεν είχαν φροντίσει ούτε να καθαρίσουν τα χιόνια από τα σημεία που θα κινούνταν, δεν έκανε την παραμικρή εξαγγελία και φυσικά δεν τον πήγαν στην Χώρα. Εκεί όπου έγιναν οι μεγαλύτερες καταστροφές από την θεομηνία.

Γιατί άραγε; Δεν ήθελαν να δει τα αποτελέσματα της ανικανότητας τους να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο νησί; Αφήστε που στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, το οποίο είχαν κάνει “σημαία” εναντίον του Μανούση, ούτε επιδοτήσεις για την γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη όλο τον χρόνο, ούτε τις υπόλοιπες που ζητούσαν ανακοίνωσε τίποτα.

Ούτε φυσικά για νέα καράβια, αφού όπως είπε ο κ.Τσίπρας, θα πρέπει να γίνουν πρώτα έργα στο λιμάνι Καμαριώτισσας για να προσελκύσουν μεγαλύτερα πλοία. Εδώ ακόμα η μελέτη δεν έγινε. Πότε θα τελειώσει, να βρεθούν χρήματα, να προκηρυχθεί το έργο και να κατασκευαστεί. Θα περάσουν όχι απλά μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πλέον Κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν, αλλά και χρόνια. Γι’ αυτό μην… αγριεύουν τον κυρ Φώτη Μανούση, γιατί αν σηκωθεί και φύγει θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Ο ένας Χρήστος σκέφτεται τον άλλο… Χρήστο

Ο ένας Χρήστος μαθαίνω ότι άρχισε πλέον να αλλάζει άποψη και η πιθανότητα υποψηφιότητας του στον δήμο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Γιατί τον.. συγκινεί η συνεργασία με τον άλλον Χρήστο. Για να δούμε τι θα δούμε.

Φέρνει Τρύφωνα Αλεξιάδη για να επιβάλλει Λαζόπουλο

Στα μέσα και τα έξω βλέπω τον Μενέλαο Μαλτέζο, τον αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτος-πρώτος στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Σαμοθράκη, ενώ παράλληλα έχει… πάρει πάνω του στην υποστήριξη εκ μέρους του κόμματος του Δημήτρη Λαζόπουλου ως υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Μέχρι και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών που κατάγεται από τον Έβρο, μαθαίνω ότι φέρνει στην Αλεξανδρούπολη, ελπίζοντας να επιβάλλει τον πρώην Πρόεδρο των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου επί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ αλλά και άνθρωπο του Γιωργάκη Παπανδρέου. 

Κι αυτά ο Μαλτέζος τα κάνει γιατί από τώρα ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλα δείχνουν πως οι Δημήτρης Ρίζος και Γιώργος Καίσας δεν θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα. Κι επειδή το κόμμα του έναν βουλευτή θα εκλέξει αν είναι δεύτερο, κάτι που φαίνεται αυτή την στιγμή, θέλει να είναι αυτός και όχι η Νατάσα Γκαρά. 

Ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λένε στην παράταξη του Βαγγέλη Μυτιληνού, σε όσους ρωτούν και τον ίδιο γιατί δεν άρχισε ακόμα να ανακοινώνει υποψήφιους συμβούλους του. Μαθαίνω μάλιστα ότι ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό για την πρώτη τους εμφάνιση. Για να δούμε…

Ο… Ναρκαλιευτής

2 Σχόλια

  1. Πολυ καλο το άρθρο και μου αρέσει η ελεύθερη άποψη την οποία εκφράζετε. Στο Διδυμοτειχο έχουμε επίσης, ιδιώτες εργολάβους του Δημάρχου που εδώ και 4 χρόνια ειναι μονοπώλιο στα τςιμεντα, ζωοτροφές, εφημερίδα, έντυπα, βίντεο, εκδηλωςεις κ.α. Δεν τα βλέπει κανένας δημοςιογραφος στην διαύγεια του Δήμου και του Πολιτιστικού …

  2. Κωνσταντίνε τι μου θύμησες,με τους παιδικούς χειμώνες, έτσι ακριβώς, σήμερα με δυο δάχτυλα χιόνι, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία κλειστά, όλα τα παιδιά παίζουν στους δρόμους και οι εκπαιδευτικοί στα τσίπουρα….
    Κωνσταντίνε Περιφερειάρχης ο φίλος ο Πρόεδρος, δήμαρχος Ορεστιάδας ο κουμπάρος Μαυρίδης, εννοείται δήμαρχος Σουφλίου ο υποστηρικτής του Πουλιλιός, ο Λαμπάκης κοντά του με έμμεσο τρόπο, μόνο ο Πατσιουρίδης ποντάρει πάλι λάθος, αυτοί είναι τα καρφωτά μου ( ποδοσφαιρική ορολογία ) …. και τότε τα λέμε για τα προγράμματα και την βοήθεια απο την Περιφέρεια στους δικούς του Δημάρχους, ο Πατσιουρίδης θα περιμένει τα ψιχουλάκια

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*