ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρομολόγησαν το “Γαύδος” του Λιμενικού για μεταφορά Συριζαίων χειροκροτητών του Αλ.Τσίπρα στη Σαμοθράκη!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δρομολόγησαν το “Γαύδος” του Λιμενικού για μεταφορά Συριζαίων χειροκροτητών του Αλ.Τσίπρα στη Σαμοθράκη!!!

Το Κράτος και οι υπηρεσίες του στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς το Κράτος είναι το κόμμα, όπως συνέβαινε και στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δρομολόγησαν την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού “Γαύδος”, για μεταφορά από Αλεξανδρούπολη στην Σαμοθράκη χειροκροτητών του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη-αστραπή για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Όπως μάθαμε, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το “Γαύδος” για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα τους αποκαλεί “Συντρόφους και Συντρόφισσες”. Δεν αρκούσαν προφανώς ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Παππάς και οι υπόλοιποι της δημοτικής αρχής που πρόσκεινται στο κόμμα, ούτε οι ντόπιοι και ήθελαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για… θερμή υποδοχή αυθόρμητων Σαμοθρακιτών. Μόνο που τελικά δεν ξεπέρασαν τους 40 με 50 αυτοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό και την εκδήλωση μετά στο Φιδέλειο, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης ο κ.Τσίπρας.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Γιατί δεν μιλάμε απλά για την χρησιμοποίηση ενός κρατικού σκάφους και μάλιστα του Λιμενικού Σώματος για την μετάβαση θεσμικών εκπροσώπων, του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη που πήγε στο νησί από την Αλεξανδρούπολη, του Μητροπολίτη, δημάρχων και άλλων επισήμων. Εδώ πρόκειται για απλούς πολίτες, μέλη και υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ήθελε να μεταφέρει μέλη του για να χειροκροτήσουν τον Πρωθυπουργό, μπορούσε να το κάνει με το πλοίο της γραμμής, το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, που έκανε το πρωί της Κυριακής δρομολόγιο και όχι να χρησιμοποιηθεί το “Γαύδος”.
Είναι προφανές ότι όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο Μενέλαος Μαλτέζος, που όπως μάθαμε είναι αυτός που χειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα και ήταν φυσικά από τους πρώτους στην Σαμοθράκη, είναι βαθύτατα εκτεθειμμένος για το “Γαύδος Travel” και το γεγονός ότι με μια ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΕΝΕΡΓΕΙΑ, εκθέτει πολύ σοβαρά όχι μόνο τον εαυτό του και τον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου του οποίου είναι Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής και φυσικά το κόμμα του συνολικά.