SAOS Ferries: Λόγω αντικατάστασης γερανίσκου, δεν θα γίνουν δρομολόγια 18-20 Ιανουαρίου – Προγραμματίστε τα ταξίδια σας

SAOS Ferries: Λόγω αντικατάστασης γερανίσκου, δεν θα γίνουν δρομολόγια 18-20 Ιανουαρίου – Προγραμματίστε τα ταξίδια σας

Με ανακοίνωση της η εταιρεία SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι το τριήμερο 18 με 20 Ιανουαρίου, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή ως Κυριακή, δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια του ΣΑΟΝΗΣΟΣ  στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, λόγω υποχρεωτικών εργασιών αντικατάστασης ενός γερανίσκου.

Προκειμένου λοιπόν να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν, η εταρεία εξέδωσε την συγκεκριμένη ανακοίνωση όπου αναφέρει:

“Η εταιρεία SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό, προκειμένου αυτό να προγραμματίσει εγκαίρως τα ταξίδια του από και προς Σαμοθράκη, ότι το τριήμερο από Παρασκευή 18 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης ενός γερανίσκου επί του πλοίου. Ως εκ τούτου για τις εν λόγω ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια.
Είναι αυτονόητο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το χρονικό διάστημα εργασιών να συντομευθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση”.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι και το τριήμερο από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, δεν είχαν πραγματοποιηθεί δρομολόγια ούτε από το ΣΑΟΝΗΣΟΣ αν και είχε λάβει την σχετική έγκριση μετά την επιθεώρηση των αρμόδιων επιτροπών του υπουργείου, αλλά ούτε από το πλοίο του Λιμενικού “Γαύδος” που είχε τότε “επιστρατευτεί” από την Κυβέρνηση να δώσει λύση, επειδή υπήρχε απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας.