Έρχεται και εδώ; Σε γραπτή απολογία απ’ τη Ν.Δ “αντάρτες” Αντιπεριφερειάρχης και 4 σύμβουλοι στην Πελοππόνησο

Έρχεται και εδώ; Σε γραπτή απολογία απ’ τη Ν.Δ “αντάρτες” Αντιπεριφερειάρχης και 4 σύμβουλοι στην Πελοππόνησο

Ξανάρχισαν τα… όργανα με “αντάρτες” υποψήφιους στις Περιφέρειες και κλήση σε απολογία με το ενδεχόμενο διαγραφής από τη Νέα Δημοκρατία, αφού μετά την Ήπειρο τώρα και στην Πελοππόνησο συμβαίνει το ίδιο με μία Αντιπεριφερειάρχη και τέσσερις Περιφερειακούς συμβούλους.  Λέτε να έχουμε εξελίξεις με τους “αντάρτες” και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδομνίας και Θράκης;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το messinialive.gr, σε γραπτή απολογία κλήθηκαν 5 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, και παράλληλα στελέχη της ΝΔ, από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη. Πρόκειται για τους: Αντωνία Μπούζα-Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, και Απόστολο Γκούνη-περιφερειακό σύμβουλο Μεσσηνίας, Παπαφωτίου Απόστολο και Πετρίτση Γιώργο-περιφερεικούς συμβούλους Κορινθίας, και Σιδέρη Βασίλειο-Περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας.

Οι συγκεκριμένοι 5 περιφερειακοί σύμβουλοι κλήθηκαν σε γραπτές εξηγήσεις στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την επιστολή που τους απεστάλη μόλις μια μέρα νωρίτερα, στις 7 Ιανουαρίου από τα κεντρικά της ΝΔ. Καλούνται “σε γραπτή απολογία”, για “αντιδεοντολογική συμπεριφορά” “σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις αποφάσεις του κόμματος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα”.

Όπως επισημαίνεται στο κάλεσμα Αυγενάκη: “Σε συνέχεια της τηλεφωνικής πρόσκλησης του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τάσου Γαϊτάνη, στην οποία δεν ανταποκριθήκατε, καλείστε σε γραπτή απολογία, σχετικά με την αντι-δεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.
Kαλείστε να αποστείλετε την γραπτή σας απολογία, έως την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, στον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση”.

Οι πέντε συγκεκριμένοι επιμένουν να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα με τον κ.Τατούλη και όχι να συμπαραταχθούν με τον επίσημο υποψήφιο του κόμματιος Παναγιώτη Νίκα. Οπότε, έχει ενδιαφέρον τί θα συμβεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου κόντρα στον επίσημο υποψήφιο Χρήστο Μέτιο, ήδη ανακοίνωσαν ότι θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης που ανήκουν στη Ν.Δ, αλλά και ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι νυν Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βενετίδης και Θόδωρος Μαρκόπουλος που επίσης ανήκουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*